Makaleler
5
iPhone-16-Pro-Daha-Buyuk-Kasa-Nedeniyle-Yukseltilmis-Kamera-Islevselligine.jpg

2024 yılı için büyük planları olan Apple, çok sayıda ürününün güncellenmesi üzerine olan çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin önümüzdeki aylarda M3 MacBook Air’i yenilemesinin yanı sıra yeni OLED iPad Pro modellerini de piyasaya sürmesini bekliyoruz. Bununla birlikte, iPhone 15 Pro hakkında gelen kötü geri bildirimler göz önünde bulundurularak yeni modellerin hem iç hem de dış kısmında çok…

Devamını Oku: iPhone 16 Pro Tasarımına Dair Detaylar Sızdırıldı
Kaynak: Techolay

Telefonu 1000$ gibi fiyatlardan satan koskoca Apple, şu çentik olayını bitiremedi mi hala?

Kamerayı telefonun ekranının arkasına koyan bir model gördüm geçenlerde. O tip şeyler yakında genel modellere yayılacak gibi geliyor bana. Samsung da çentiği bitirememiş bu sene. Çentik olayı bitmeden bana huzur yok.

Aynısı yine, S24 de neredeyse aynıydı. Acaba ne zaman iki marka da değiştirecek tasarımları?

Aynısı yine, S24 de neredeyse aynıydı. Acaba ne zaman iki marka da değiştirecek tasarımları?
Beni daha çok Samsung rahatsız ediyor. Kaç model neredeyse aynı tasarımda resmen. Artık aynı tasarımı gördükçe insanın bir kısası geliyor. S24'ün arka tasarımı görünce hele iyice kusasım geliyor. En azından iPhone'lerde premium bir görüntü oluşuyor. O kadar kötü değil ama Samsung 🙂

Fanboy falan değilim benim düşüncem bu 🙂

Beni daha çok Samsung rahatsız ediyor. Kaç model neredeyse aynı tasarımda resmen. Artık aynı tasarımı gördükçe insanın bir kısası geliyor. S24'ün arka tasarımı görünce hele iyice kusasım geliyor. En azından iPhone'lerde premium bir görüntü oluşuyor. O kadar kötü değil ama Samsung 🙂

Fanboy falan değilim benim düşüncem bu 🙂
S24'ün ön tasarımı kat be kat daha premium, ayrıca Apple da base modellerde 4 sene aynı tasarımı kullandı. Pro modellerde de 2 seridir aynı.

Eşek gibi çentik var, S24 tasarım olarak yok eder. Bu da objektif bir yorum, %90 oranla patates eder.

Telefonu 1000$ gibi fiyatlardan satan koskoca Apple, şu çentik olayını bitiremedi mi hala?

Kamerayı telefonun ekranının arkasına koyan bir model gördüm geçenlerde. O tip şeyler yakında genel modellere yayılacak gibi geliyor bana. Samsung da çentiği bitirememiş bu sene. Çentik olayı bitmeden bana huzur yok.

Hocam sizi bilmem, ama bence çentik hoş bir detay. Ben beğeniyorum.

Hocam öyle bir teknolojinin son noktasına geldik ki resmen tıkandılar. Apple zaten öyle hep devasa tasarım değişikliliğine gitmez, ama Samsung'da aynı son zamanlarda. Neyse Xiaomi gibi çirkin cihaz üreticeklerine, aynısını üretsinler daha iyi.

S24'ün ön tasarımı kat be kat daha premium, ayrıca Apple da base modellerde 4 sene aynı tasarımı kullandı. Pro modellerde de 2 seridir aynı.

Eşek gibi çentik var, S24 tasarım olarak yok eder. Bu da objektif bir yorum, %90 oranla patates eder.

S ve A serilerinin tasarımı benzer olduğu için sanki hiç değişmemiş gibi algı oluşuyor.