efeturkyilmaz
Üyecik
Merhaba arkadaşlar, daha cihaz 20 günlük olmasına rağmen boya attı. Apple destek aradım konuştum, çok olan bir durum değil saat 15.00 da tekrar sizi arayacağız dedi 13'ten geçtim o da midnight rengi. Bunu alırken çok araştırmadım, 2 renk vardı zaten 3-4 mağaza gezdik natural ve siyah vardı siyah aldık. Keşke natural alsaymışım, görseldeki gibi kılıfsız kullanmama rağmen 20 günlük cihaz boya attı. Aldığım ilk hafta cihazı aktif bile kullanmadım evden işe işden eve gitti geldi. Normalde PUBG çok oynarım bu cihazda 1 kere açtım sadece onun dışında sadece Reels X çok saçma değil mi cihaz birden boya atıyor? Bunu da dün akşam bakarken gözüme çarptı bayağı parlak beyaz çıkmıştı siyah renginin altından. Cidden üzücü bir durum, bunun 20 günlük bir cihazda yaşanması daha da üzücü destek eğer onaylanırsa kasada olduğu için cihaz yapılmaz farklı bir rengiyle değiştirilir dedi. Umarım öyle olur, siz ne düşünüyorsunuz, sizce ne diyecekler? Bir sürü forum sitesinde gördüm bir şey yapmazlar falan diyorlardı ama benimki daha 20 günlük cihaz ve hep siyah modellerde aynı sorun annemde de 16 Pro çöl var onun kılıfını taktım 1 2 kere 1 gün bile durmadı üstüne maksimum 2 3 saat durmuştur 2 kere çıkarmayla böyle oluyorsa sıkıntılı bir durum ama ondan olduğunu sanmıyorum.
Farklı bir renkle değişim talep ettim yukarıda da yazdığım gibi 15.00 da beni tekrar arayacaklar bilgilendirmek için bakalım ne çıkacak
Eğer kabul edilmez ise koyacağım 75 ya da 70'e satıp samsunga geçeceğim.
Farklı bir renkle değişim talep ettim yukarıda da yazdığım gibi 15.00 da beni tekrar arayacaklar bilgilendirmek için bakalım ne çıkacak
Eğer kabul edilmez ise koyacağım 75 ya da 70'e satıp samsunga geçeceğim.
Son düzenleme: