efeturkyilmaz

Üyecik
Merhaba arkadaşlar, daha cihaz 20 günlük olmasına rağmen boya attı. Apple destek aradım konuştum, çok olan bir durum değil saat 15.00 da tekrar sizi arayacağız dedi 13'ten geçtim o da midnight rengi. Bunu alırken çok araştırmadım, 2 renk vardı zaten 3-4 mağaza gezdik natural ve siyah vardı siyah aldık. Keşke natural alsaymışım, görseldeki gibi kılıfsız kullanmama rağmen 20 günlük cihaz boya attı. Aldığım ilk hafta cihazı aktif bile kullanmadım evden işe işden eve gitti geldi. Normalde PUBG çok oynarım bu cihazda 1 kere açtım sadece onun dışında sadece Reels X çok saçma değil mi cihaz birden boya atıyor? Bunu da dün akşam bakarken gözüme çarptı bayağı parlak beyaz çıkmıştı siyah renginin altından. Cidden üzücü bir durum, bunun 20 günlük bir cihazda yaşanması daha da üzücü destek eğer onaylanırsa kasada olduğu için cihaz yapılmaz farklı bir rengiyle değiştirilir dedi. Umarım öyle olur, siz ne düşünüyorsunuz, sizce ne diyecekler? Bir sürü forum sitesinde gördüm bir şey yapmazlar falan diyorlardı ama benimki daha 20 günlük cihaz ve hep siyah modellerde aynı sorun annemde de 16 Pro çöl var onun kılıfını taktım 1 2 kere 1 gün bile durmadı üstüne maksimum 2 3 saat durmuştur 2 kere çıkarmayla böyle oluyorsa sıkıntılı bir durum ama ondan olduğunu sanmıyorum.

WhatsApp Görsel 2025-08-20 saat 11.14.21_932a2ed1.webp

Farklı bir renkle değişim talep ettim yukarıda da yazdığım gibi 15.00 da beni tekrar arayacaklar bilgilendirmek için bakalım ne çıkacak

Eğer kabul edilmez ise koyacağım 75 ya da 70'e satıp samsunga geçeceğim.

Son düzenleme:
merhaba, öncelikle bende 16 pro kullanıyorum. Bu model özelinde sıkıntılar olduğunu düşünmekteyim. ben cihazı mart 2025 yılında aldım ve aynı sorun bende de var ve ben apple hiç bilgi vermedim. Çözülecek bir sorun olmadığını düşündüm. ancak bende ki en büyük sıkıntı cihazı aldıktan 2 gün sonra ekran koruyucu taktırmaya gittiğimde ekranda kılcal çizikler olmuş diye bana bilgi verildi. Ben cihazı kesinlikle çizecek şekilde kullanmadım. cebe koymadım masaya bırakmadım vs korumaya çalıştım elimden geldiğince. Buna rağmen çizikler vardı. Şunu düşünmekteyim üretim hatası gibi bir durum olabilir. Bu yaşadığım sıkıntıyı tek ben yaşadım diye düşünürken size rastladım. Bende sizin gibi apple a başvuracağım. Sizlere de teşekkür ederim. Tek olmadığımı fark ettim.

Kabul edilmeyecek gibi duruyor. Tahmin edeyim kullanıcı sorunu çok ısıya maruz bırakılmış diyerek reddedecekler.

Cebinizdeki bozuk para bile sebep olabilir buna, bence gayet olağan bir durum. Bu cihazları kılıfsız kullanıyorsanız zaten belirli bir refah seviyesinin üzerinde olduğunuzu düşünüyorum. Sizin için önemli olmamalı.

Kadın bayağı olumlu konuştu değişim yapılır vs. dedi ama bilemiyorum bozuk para taşımıyorum nakit olur oda telefonla aynı cebimde olmaz telefonu taşıdığım cebimde sadece telefon olur başka bir şey koymam ilk alındığında telefon veya başka bir cihaz değerli olur ya pamuklara falan sararsın o aşamadaydı daha telefon.

Ve cihazın daha 20 günlük olması bir şey etkilemez mi? 6 aya kadar hasarlı ürünler de değişim yapılıyor diye biliyorum bir avukatın Shorts videosunda görmüştüm normalde çok takmam boya atması çiziğe falan ama daha cihaz 20 günlük ve ne bileyim 80 bin TL verdiğin cihazda da bu olmasın istiyor insan.

Eğer değişim kabul edilmez ise dediğim gibi satıp samsunga geçeceğim. Bunu yapmayı da çok istemiyorum 13'ü sorunsuz 1 yıl kullandım bir problem çıkmadı bunda çıkması moral bozdu şu an bir de bununla uğraştığım için gözüm sürekli ona gidiyor.

Isıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum boya atmasının eğer öyle olsaydı diğer taraflarında da aynı problem yaşanırdı @akif_3448

Merhaba, öncelikle bende 16 Pro kullanıyorum. Bu model özelinde sıkıntılar olduğunu düşünmekteyim. Ben cihazı Mart 2025 yılında aldım ve aynı sorun bende de var ve ben Apple hiç bilgi vermedim. Çözülecek bir sorun olmadığını düşündüm. Ancak bende ki en büyük sıkıntı cihazı aldıktan 2 gün sonra ekran koruyucu taktırmaya gittiğimde ekranda kılcal çizikler olmuş diye bana bilgi verildi. Ben cihazı kesinlikle çizecek şekilde kullanmadım. Cebe koymadım masaya bırakmadım vs korumaya çalıştım elimden geldiğince. Buna rağmen çizikler vardı. Şunu düşünmekteyim üretim hatası gibi bir durum olabilir. Bu yaşadığım sıkıntıyı tek ben yaşadım diye düşünürken size rastladım. Bende sizin gibi Apple'a başvuracağım. Sizlere de teşekkür ederim. Tek olmadığımı fark ettim.

Sizi bilgilendiririm aradıklarından sonra kesinlikle. Apple'a başvur 6 ay içinde değişim hakkı var mış.

Son düzenleme:
15 Pro kullanıyorum. Arkası titanyum. Sizin gibi pamuklara da sarmadım ama kılıfsız da kullanmadım. Halen sıfır kondisyonunda. Sizinki kullanıcı hatası. Azıcık zarar verecek bir açıyla bile sürtmek/vurmak buna neden olabilir.

15 Pro kullanıyorum. Arkası titanyum. Sizin gibi pamuklara da sarmadım ama kılıfsız da kullanmadım. Halen sıfır kondisyonunda. Sizinki kullanıcı hatası. Azıcık zarar verecek bir açıyla bile sürtmek/vurmak buna neden olabilir?

Pamuklara sarmadım zaten örnek olarak verdim daha yeni olduğu için daha dikkatli bakıyordum ona rağmen bu problem oluştu ayrıca arkasında değil yan tarafında problem 16 Pro'da titanyum kullandığınız telefonun rengi nedir? Sürtme vurma falan olmadı telefonda.

Konuyu daha dikkatli okuyun lütfen.

Zaten sorun kilifsiz kullanmaniz. Kilifsiz kullanmama ragmen kismini anlayamadim o yuzden. Telefonu biraktiginiz zemin, birakirken nasil biraktiginiz, bozuk para, anahtar vs. gibi cok basit ve gozden kacacak sekilde boya atmis olabilir. Kaliteli bir kilif aldiginizda bu sorunu yasamaniz imkansiza yakin. O kiliflar zaten ic kisimda bunlar yasanmasin diye ozel uretiliyor. En basitinden bir Spigen kilif alip takin. Su cihazlari kilifsiz kullanmak iyi cesaret acikcasi. Bende iPhone 11 var 6. yilimiza girecegiz telefonu birakin 1 gunu 1 saat bile Spigen kilif olmadan kullanmadim.