AbdurrahmanUlaş
Becerikli
Çok teşekkür ederim tekrardan durum ile alakalı kesinlikle iletişim halinde kalalım. Özel mesaj gönderme oluyor ise buradan iletişim kuralım derim. Hem sizin hem benim sorunlarımız umarım en kısa zamanda çözülür.Kadın bayağı olumlu konuştu değişim yapılır vs. dedi ama bilemiyorum bozuk para taşımıyorum nakit olur oda telefonla aynı cebimde olmaz telefonu taşıdığım cebimde sadece telefon olur başka bir şey koymam ilk alındığında telefon veya başka bir cihaz değerli olur ya pamuklara falan sararsın o aşamadaydı daha telefon.
Ve cihazın daha 20 günlük olması bir şey etkilemez mi? 6 aya kadar hasarlı ürünler de değişim yapılıyor diye biliyorum bir avukatın Shorts videosunda görmüştüm normalde çok takmam boya atması çiziğe falan ama daha cihaz 20 günlük ve ne bileyim 80 bin TL verdiğin cihazda da bu olmasın istiyor insan.
Eğer değişim kabul edilmez ise dediğim gibi satıp samsunga geçeceğim. Bunu yapmayı da çok istemiyorum 13'ü sorunsuz 1 yıl kullandım bir problem çıkmadı bunda çıkması moral bozdu şu an bir de bununla uğraştığım için gözüm sürekli ona gidiyor.
Isıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum boya atmasının eğer öyle olsaydı diğer taraflarında da aynı problem yaşanırdı @akif_3448
Sizi bilgilendiririm aradıklarından sonra kesinlikle. Apple'a başvur 6 ay içinde değişim hakkı var mış.
Son düzenleyen: Moderatör: