Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Maalesef değil
Benim dediğim de zaten böyle basit şeyler için, zaten olması gereken şeyler için fazla para istememesi gerektiği. Sırf fotoğraf çekerken kaliteli zoom yapabilmek için fazladan 10 bin TL, fazladan 200-300 dolar verilmemesi gerektiği. Tamamen adam sağma.
İstisnalar her zaman olur ki burada durum biraz daha farklı. Hava atmak için iPhone alan ABD’de kaç kişidir nüfusa oranla. Bundan bahsediyorum. Bu Türkiye’de kronikleşmiş bir şey. Yoksa her konuda istisna mevcuttur.
- Makaleler
- 43
Fazladan 200-300 dolar verilmemesi gerektiği. Tamamen adam sağma.
200-300 dolar Amerika için hiçbir şey.
- Makaleler
- 10
Yine ön siparişle en önden alır iPhone 15 kullananan Apple fanboyları. Çıkacağı fiyatı tahmin edemiyorum. Gerçi bizimkiler gerekirse 24 taksitle alır.
mr.esat
Üstün
YooHer şey de Hz değil ama. Bahsettiğiniz 90 Hz ekrana sahip telefonların çoğu ana ekran da bile 90 FPS göremiyor
4196
Deneyimli
YENİ BİR SIZINTI
Kaynak: iPhone 16 series leak reveals all the models with a major design overhaul - Gizmochina

Kaynak: iPhone 16 series leak reveals all the models with a major design overhaul - Gizmochina
- Makaleler
- 9
Tek kameralı olanlar cidden berbat gözüküyor.
4196
Deneyimli
Onlar ayrı komik, PRO olanlar ise apayrı.
Samsung ile fark olmayacak arkadan.
Masaya ters koyanlar seri üzgün
Elma ısıran
Üstün
Şimdi kim üzgün? Söyle bakalım.Onlar ayrı komik, PRO olanlar ise apayrı.
Samsung ile fark olmayacak arkadan.
Masaya ters koyanlar seri üzgün![]()
Samsung son nesilde çıkardığı tüm cihazlarda Apple çakması tasarımlar yapıp Apple benzeri isimler koyarken Apple tüm anti beklentilerinizi boşa çıkardı.
Bu konuyu baştan sonra okudum ve cidden keyif aldım. Apple tarafında konuşan arkadaşlar mantıklı gerekçeler ve sakinlikle kendini açıklamış, diğer herkes bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlayıp bir de dalga geçme yoluna gitmişler. Aradaki kitle farkı büyük. Anlaşılan Apple'ın sadece cihazları değil kullanıcıları da premium.
Üstüne söylentiler yazılıp çizilen durumlar gerçekleştikten sonra dönüp okumak bir nevi zaman yolculuğu gibi oluyor. Kim daha iyi tahminlerde bulunmuş ya da kim yanılmış görülebiliyor. Sızıntı kaynaklarının da doğruluğu belirlenebiliyor. Neymiş? Her gördüğümüze inanmamak lazımmış. Her yayılan fotoğraf gerçekmiş gibi yorumlanıp üstüne eleştiri yapıldı ama var olan öyle olmadı.
Her zamanki gibi, teşekkürler Apple.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
6.000 TL bütçeye 27" FHD monitör önerisi
- heart like a grave
-
-
-
-
-