iPhone 16 vs Samsung S25

Grimes.6

Başarılı
Yıllardır Xiaomi telefon kullanmaktayım fakat sıkıldım arayüzünden. Arada bir oyun oynuyorum ama genelde günlük kullanım için telefon alacağım. Bu paralara çıktıktan sonra yeniden Android almak mantıklı mı, emin değilim. iOS cihazların diğer uygulamalarla birlikte baya stabil olduğunu da arkadaştan gördüm, deneyimledim. Hangi telefonu tavsiye edersiniz? 60 Hz alışamayabilirim diye çekiniyorum sadece.

60 Hz bir telefona bu kadar para vermek mantıklı değil, fikrimce. Bütçe artırabilirseniz 17 iyi bir tercih olur.

60 Hz bir telefona bu kadar para vermek mantıklı değil, fikrimce. Bütçe artırabilirseniz 17 iyi bir tercih olur.
16 modelini temiz ikinci el olarak 50k civarına bulabiliyorum arada 20k dan fazla para var maalesef.
İkisi de piyasa fiyatlarindan alinacak telefonlar degil.
S25 in fiyatı yurtdışına kıyasla gayet uygun sanırım. Samsung TR fiyatlandirmasi sayesinde.
iOS'un stabilitesi konusunda deneyimlerin doğru. 60 Hz günlük kullanımda hissedilen bir şey değil. Eğer tek kamera (ama iyi kamera) sorun değil diyorsan 17e modeline de bakabilirsin.
17e ekranı aşırı kötü geliyor bana. O çentik bence güncel alınabilecek bir şey değil.

Pil sağlığı ve ömrü açısından Samsung tercih edebilirsin.
Androidden sıkıldım aslında ama Samsung en stabil ve kompakt cihaz sanırım Android tarafında.

iOS'un stabilitesi konusunda deneyimlerin doğru. 60 Hz günlük kullanımda hissedilen bir şey değil. Eğer tek kamera (ama iyi kamera) sorun değil diyorsan 17e modeline de bakabilirsin.

60Hz günlük kullanımda hissedilen bir şey değil 60Hz ruhuna işlemiş artık.

Android var Android var.

HyperOS bambaşka One UI bambaşka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…