Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 162 Beğeniler 73 5 Haziran 2025 #1 Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bu telefon alınır mı? Şahsen iPhone almak istediğim için bu telefona yöneldim. Şahsen bir tık kararsızım.
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bu telefon alınır mı? Şahsen iPhone almak istediğim için bu telefona yöneldim. Şahsen bir tık kararsızım.
Philologically Üstün Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 474 Çözümler 2 Beğeniler 297 5 Haziran 2025 #2 Abim aldı gayet memnun. Tek kamerası var ve mag safe ile gelmiyor diye bazı videolarda kötülüyorlar. Güzel cihaz.
Abim aldı gayet memnun. Tek kamerası var ve mag safe ile gelmiyor diye bazı videolarda kötülüyorlar. Güzel cihaz.
KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 162 Beğeniler 73 5 Haziran 2025 #3 Philologically dedi: Abim aldı gayet memnun. Tek kamerası var ve MAG safe ile gelmiyor diye bazı videolarda kötülüyorlar. Güzel cihaz. Genişletmek için tıkla... Sırf made for iPhone desteği için alıyorum. Yoksa alınacak bir model değil bence. iPhone 13 mü alsam bunu mu alsam çok kararsızım.
Philologically dedi: Abim aldı gayet memnun. Tek kamerası var ve MAG safe ile gelmiyor diye bazı videolarda kötülüyorlar. Güzel cihaz. Genişletmek için tıkla... Sırf made for iPhone desteği için alıyorum. Yoksa alınacak bir model değil bence. iPhone 13 mü alsam bunu mu alsam çok kararsızım.
GucukBey Uzman Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 137 Beğeniler 140 5 Haziran 2025 #4 Ertenal dedi: Sırf made for iPhone desteği için alıyorum. Yoksa alınacak bir model değil bence. iPhone 13 mü alsam bunu mu alsam çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... 16e daha mantıklı genel açıdan.
Ertenal dedi: Sırf made for iPhone desteği için alıyorum. Yoksa alınacak bir model değil bence. iPhone 13 mü alsam bunu mu alsam çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... 16e daha mantıklı genel açıdan.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.938 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.797 5 Haziran 2025 #5 Güzel cihaz, beklentilerinize de bağlı biraz ama alınır. Ertenal dedi: Sırf made for iPhone desteği için alıyorum. Yoksa alınacak bir model değil bence. iPhone 13 mü alsam bunu mu alsam çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... iPhone 16e, iPhone 13’ten çok daha iyi bir cihaz. 3 nesil eski bir cihazı almayın derim.
Güzel cihaz, beklentilerinize de bağlı biraz ama alınır. Ertenal dedi: Sırf made for iPhone desteği için alıyorum. Yoksa alınacak bir model değil bence. iPhone 13 mü alsam bunu mu alsam çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... iPhone 16e, iPhone 13’ten çok daha iyi bir cihaz. 3 nesil eski bir cihazı almayın derim.
KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 162 Beğeniler 73 5 Haziran 2025 #6 EsatKa dedi: Güzel cihaz, beklentilerinize de bağlı biraz ama alınır. iPhone 16e, iPhone 13'ten çok daha iyi bir cihaz. 3 nesil eski bir cihazı almayın derim. Genişletmek için tıkla... Alacağım gibi duruyor. 2035'e kadar götürür mü hocam bu telefon?
EsatKa dedi: Güzel cihaz, beklentilerinize de bağlı biraz ama alınır. iPhone 16e, iPhone 13'ten çok daha iyi bir cihaz. 3 nesil eski bir cihazı almayın derim. Genişletmek için tıkla... Alacağım gibi duruyor. 2035'e kadar götürür mü hocam bu telefon?
k0NF Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 70 5 Haziran 2025 #7 O paraya 14 Pro almak daha mantıklı gibi. Tek kameradan çok büyük bir beklentiniz olmasın, 0.5 yok o cihazda.
O paraya 14 Pro almak daha mantıklı gibi. Tek kameradan çok büyük bir beklentiniz olmasın, 0.5 yok o cihazda.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.938 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.797 5 Haziran 2025 #8 Ertenal dedi: Alacağım gibi duruyor. 2035'e kadar götürür mü hocam bu telefon? Genişletmek için tıkla... En az 6-7 sene iOS güncellemesi, üstüne güvenlik ve uygulama güncellemeleri alacak. Götürür diye düşünüyorum.
Ertenal dedi: Alacağım gibi duruyor. 2035'e kadar götürür mü hocam bu telefon? Genişletmek için tıkla... En az 6-7 sene iOS güncellemesi, üstüne güvenlik ve uygulama güncellemeleri alacak. Götürür diye düşünüyorum.
KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 162 Beğeniler 73 5 Haziran 2025 #9 k0NF dedi: O paraya 14 Pro almak daha mantıklı gibi. Tek kameradan çok büyük bir beklentiniz olmasın, 0.5 yok o cihazda. Genişletmek için tıkla... iPhone 13 serisi almak daha mantıklı gibi bence. Asla 14 serisinden telefon almam.
k0NF dedi: O paraya 14 Pro almak daha mantıklı gibi. Tek kameradan çok büyük bir beklentiniz olmasın, 0.5 yok o cihazda. Genişletmek için tıkla... iPhone 13 serisi almak daha mantıklı gibi bence. Asla 14 serisinden telefon almam.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.938 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.797 5 Haziran 2025 #10 k0NF dedi: O paraya 14 Pro almak daha mantıklı gibi. Tek kameradan çok büyük bir beklentiniz olmasın, 0.5 yok o cihazda. Genişletmek için tıkla... Tabii yurt dışı iPhone 15 Pro falan daha iyi olur. Ancak ana kamerası kesinlikle üzmez. Kamera gereksinimini karşılar.
k0NF dedi: O paraya 14 Pro almak daha mantıklı gibi. Tek kameradan çok büyük bir beklentiniz olmasın, 0.5 yok o cihazda. Genişletmek için tıkla... Tabii yurt dışı iPhone 15 Pro falan daha iyi olur. Ancak ana kamerası kesinlikle üzmez. Kamera gereksinimini karşılar.