iPhone 16e vs 17e

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet Güler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 423
Bütçe
50.000 TL
Arada 6K'lik bir fark var gibi. Bence deger. Ornegin 16 ve 17 arasinda yaklasik 15K'lik bir fark var. Tek farklari da 120 Hz ekran ve 1 sene guncelleme artisi. Ancak fark burada 15 bin TL. Bu iki seriye kiyasla. 17e'yi mantikli buluyorum iPhone isteyen birisi icin.

bana da 17e mantıklı geliyor, düz hesap 1 seri daha üst gibisinden düşünüyorum.

6klık farkta gözle görülen bir fark yok.
En azından 16 ile 17 arasında panel farkı ve o panelle hissedilecek çip oyun performans farkı var. Ayrıca batarya daha optimize.
17enin hiçbir mantıklı yanı yok maalesef. 16enin batarya performansı böyle bu arada. Sentetik testler her zaman doğru söylemez.

Bana da 17e mantıklı geliyor, düz hesap 1 seri daha üst gibisinden düşünüyorum.

Gerek yok o 6K ya kulaklık alırsın akseuar alırsın vs.
hatta 128 yetiyorsa aradaki fiyat farkı daha da açılıyor.

@Simon tam 16e diyecektim ki sen bataryadan bahsedince bakayım dedim. Harbiden de hissedilir seviyede fark varmış 17e lehine.

Sigorta işi yapıyorum üstad 128 yetmez ama bulut depolama alırsam sıkıntı olmaz.

16'nin bataryasi 17'den daha ustun bu arada. Batarya daha optimize degil. Panel degistigi icin (Pro Motion) SoT olarak geride kaliyor. Bence konu sahibi tek lens cihaz sevdasindan vazgecip duz 16'ya baksin. Gayet iyi telefon panelde Pro Motion olmamasi disinda. Bataryasi da iyi her iki cihazdan da.

16 da çok pahalı, min 62 bin tl

Düz 16 bakılır o mantıklı fiyat farkına değer işte.
Hem kameralar daha iyi, hem kısıtlanmamış çipe sahip hem ekran daha iyi.
16 ile 17 ekranları arasında yenileme hızı, çözünürlük, biraz daha tepe parlaklık, LTPO ve AOD dışında aynılar. Ha bir de 17 daha ince çerçeve sahip fark edersen.

16 da çok pahalı,min 62 bin TL.

Telefoncular 16 satıyordur. Taksitle alamaz mısın? S20 FE yide verirsin onlar cilalayıp satıyorlar S20 FE satılıyor çünkü.

16 da çok pahalı, min 62 bin tl
Ikinci ele acik misin? 10 bin TL ucuza alabilirsin. Acik degilsen bence ne 16e'yi ne de 17e'yi alma. Ancak illa iPhone olmasi gerekiyorsa 17e yine fiyatini daha fazla karsilar.

Evet. Bence su an 17 cok pahali. 80 bin neredeyse. Alinmamali bu fiyatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…