Birader anlamadın herhalde. Batarya kapasiteleri iyi olsa bile Apple optimizeyi kötü yapıyor. Önemli olan real Life kullanım. Sentetik test önemli değil. Mesela gsmarenanın sentetik testlerine bak daha farklı.
Birader anlamadın herhalde. Batarya kapasiteleri iyi olsa bile Apple optimizeyi kötü yapıyor. Önemli olan real Life kullanım. Sentetik test önemli değil. Mesela gsmarenanın sentetik testlerine bak daha farklı.
Ben GSMArena'daki 17e ve S26'ya ait fotoğraf örneklerine baktım ama 17e için "Ayyy bu ne be!?" dedirtecek hiçbir şeyle karşılaşmadım.
Bence bu olay abartılıyor. Eğer konu önceki neslin parçalarını kullanmaksa bu konuda yıllardır GN3 sensör kullanan Samsung'un ağzını bile açmaması gerekir .
Ben Gsmarena'daki 17e ve S26'ya ait fotoğraf örneklerine baktım ama 17e için "ayyy bu ne be?" dedirtecek hiçbir şeyle karşılaşmadım.
Bence bu olay abartılıyor. Eğer konu önceki neslin parçalarını kullanmaksa bu konuda yıllardır GN3 sensör kullanan Samsung'un ağzını bile açmaması gerekir .
Gündüz ışığında demezsin zaten hocam.
Gecede videoda zoomlamada fark belirginleşir.
Samsung evet GN3 sensör kullanıyor ama Apple'ın yaptığı daha abartılı değil mi düşünsenize s22/s23 parçalarıyla S25 FE yapılıyor
@Mehmet Güler, Bi' ara fiyati 59 seviyelerindeydi. Belki yine duser. 60 Hz disinda iyi bir cihaz oldugunu dusunuyorum. Ama benim naciz tavsiyem piyasa degeri onemli degilse Android'e yonelin. Yani telefonu satmayi dusunuyorsan o zaman duz 16'nin iyi oldugunu dusunuyorum.
S26 genel binayı daha iyi çeksede 17e karıncalama yapmayıp ortamı biraz daha doğal kılmıs. Ayrıca sarımtırak renkte yok garip.
S26 yazılım kurbanına gitmis. Samsung'u bu konuda ayakta alkıslıyorum. Apple işleme konusunda zaten iyiydi burada gösteriyor fakat S26 çok kötü işlemiş.
16e dedigimiz telefon iPhone 13 ve 14 ile ayni parlaklik degerlerine erisen, 60 Hz ve LTPS bir panele sahip. Butun bunlar yetmezmis gibi ana kamera sensoru de en son baz model 12'de kullanilmis sensor ile ayni boyutta ve 16 Pro'nun genis acisindan gelme. 13'un bile sensoru daha buyuk, evet.
Bunun tercumesi gece kor olmaniz:
16e'de agaclari gorebilen var mi?
Genis aci ve telefoto sunmamasina girmiyorum bile. 200 dolarlik telefonlarda bile yer alan genis aci kamerasi 600 dolarlik telefonumuzda cok gorulmus. 2x optik kalitede diye lanse edilen seyse dupeduz crop'tan ibaret. Optik degil. Qi2 destegi yer almadigindan kablosuz sarjiniz oldukca yavas vs.
17e de bunun daha guclu islemcili ve biraz daha iyi bataryali versiyonu. Karar sizin.