S24 Ultra çakar geçerim biraz daha koyar. Ha Apple stabilizasyonu, Apple ekosistemi iyidir. Kötü diyemem piyasanın en başarılı üreticilerinden biri Apple. Ama ben Samsung seviyorum dostum.
APPLE iPhone 14 256GB Akıllı Telefon Starlight MPW43TU/A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar
www.mediamarkt.com.tr
Bunun moru var ama beyazı daha güzel. Yine en ucuz MediaMarkt'ta.
Şu 2 yıl garantili ekran koruyucu ve MagSafe kılıf olan paketi seçerseniz 50k bütçede kılıf ve koruyucuyu da almış olursunuz.
APPLE iPhone 14 256GB Akıllı Telefon Starlight MPW43TU/A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar
www.mediamarkt.com.tr
Şu 2 yıl garantili ekran koruyucu ve MagSafe kılıf olan paketi seçerseniz 50k bütçede kılıf ve koruyucuyu da almış olursunuz.
www.mediamarkt.com.tr
16e'yi savunmuyorum ama göz var sonuç olarak geniş açı dışında gayet üstün bir cihaz (14'e göre). Dinamik ada yok diye gömüyorduk fakat 14 de yok. Bütçe gereksiz harcanmasın denilirse bende 14 taraftarıyım.
16e'yi savunmuyorum ama göz var sonuç olarak geniş açı dışında gayet üstün bir cihaz (14'e göre). Dinamik ada yok diye gömüyorduk fakat 14 de yok. Bütçe gereksiz harcanmasın denilirse bende 14 taraftarıyım.
Şimdi epeyden baktım. 16e ile aynı ekran var neredeyse. 1200cd parlaklık, çok zayıf bir cpu. 15 e bütçe çıkmaz mı konu sahibi? Biraz zorlasanız zaten yıllarca dayanıyor amerikan malı.