iPhone 16e vs iPhone 15

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    iphone
S24 Ultra çakar geçerim biraz daha koyar. Ha Apple stabilizasyonu, Apple ekosistemi iyidir. Kötü diyemem piyasanın en başarılı üreticilerinden biri Apple. Ama ben Samsung seviyorum dostum.

S24 Ultra da kötü ekranda kronik sorunlar var daha iyi örnekler verilebilir.

Bunu alamayiz bu arada. 50 binin altinda olmali.

Bunun moru var ama beyazı daha güzel. Yine en ucuz MediaMarkt'ta.
Şu 2 yıl garantili ekran koruyucu ve MagSafe kılıf olan paketi seçerseniz 50k bütçede kılıf ve koruyucuyu da almış olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslinda kendisi telefondan sadece Genshin oynayacak. Fotografla, depolamayla isi yok. Ona al ucuz bi Samsung dedim. Zoruna gitti.

Bu sefer de 14'ün 16e'ye göre hiçbir artısı yok. 15 için takas desteği deneyebilirsin.

Aslinda kendisi telefondan sadece genshin oynayacak. Fotografla, depolamayla isi yok. Ona al ucuz bir Samsung dedim. Zoruna gitti.

Genshin için bu kadar abartmaya gerek de yok aslında iPhone 7 bile açıyor. O zaman bu kadar büyük bütçeye çıkmayıp 14 falan alabilir.

16e tek kamerasından dolayı ucuz ve kalitesiz duruyor. Ben olsam 16e modelini asla almam. 13 alırım daha iyi. Ki bütçe 14'e yetiyor.

16e'yi savunmuyorum ama göz var sonuç olarak geniş açı dışında gayet üstün bir cihaz (14'e göre). Dinamik ada yok diye gömüyorduk fakat 14 de yok. Bütçe gereksiz harcanmasın denilirse bende 14 taraftarıyım.

Şimdi epeyden baktım. 16e ile aynı ekran var neredeyse. 1200cd parlaklık, çok zayıf bir cpu. 15 e bütçe çıkmaz mı konu sahibi? Biraz zorlasanız zaten yıllarca dayanıyor amerikan malı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…