Kızlar iPhone aşığı oluyor. Beyaz renk veya pembe renk alın bu arada. En az 256gb alın 4k video çektiği için çok depolama yiyor.

Alın geçin.
Bunu alamayiz bu arada. 50 binin altinda olmali.

Bunu alamayiz bu arada. 50 binin altinda olmali.

Bunun moru var ama beyazı daha güzel. Yine en ucuz MediaMarkt'ta.
Şu 2 yıl garantili ekran koruyucu ve MagSafe kılıf olan paketi seçerseniz 50k bütçede kılıf ve koruyucuyu da almış olursunuz.

Ekran Görüntüsü (695).webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu 2 yıl garantili ekran koruyucu ve MagSafe kılıf olan paketi seçerseniz 50k bütçede kılıf ve koruyucuyu da almış olursunuz.

Eki Görüntüle 130869
Aslinda kendisi telefondan sadece Genshin oynayacak. Fotografla, depolamayla isi yok. Ona al ucuz bi Samsung dedim. Zoruna gitti. :D

Eki Görüntüle 130869

Bu sefer de 14'ün 16e'ye göre hiçbir artısı yok. 15 için takas desteği deneyebilirsin.

Aslinda kendisi telefondan sadece genshin oynayacak. Fotografla, depolamayla isi yok. Ona al ucuz bir Samsung dedim. Zoruna gitti. :D

Genshin için bu kadar abartmaya gerek de yok aslında iPhone 7 bile açıyor. O zaman bu kadar büyük bütçeye çıkmayıp 14 falan alabilir.

16e tek kamerasından dolayı ucuz ve kalitesiz duruyor. Ben olsam 16e modelini asla almam. 13 alırım daha iyi. Ki bütçe 14'e yetiyor.

16e'yi savunmuyorum ama göz var sonuç olarak geniş açı dışında gayet üstün bir cihaz (14'e göre). Dinamik ada yok diye gömüyorduk fakat 14 de yok. Bütçe gereksiz harcanmasın denilirse bende 14 taraftarıyım.

16e'yi savunmuyorum ama göz var sonuç olarak geniş açı dışında gayet üstün bir cihaz (14'e göre). Dinamik ada yok diye gömüyorduk fakat 14 de yok. Bütçe gereksiz harcanmasın denilirse bende 14 taraftarıyım.
Şimdi epeyden baktım. 16e ile aynı ekran var neredeyse. 1200cd parlaklık, çok zayıf bir cpu. 15 e bütçe çıkmaz mı konu sahibi? Biraz zorlasanız zaten yıllarca dayanıyor amerikan malı.