iPhone 16e vs iPhone 15

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    iphone
Evet, azılı bir Apple fanboyuyum ve bununla gurur duyuyorum. Apple fanboyluğu, benim karakterimin bir parçası.
İyi güzel siz fanboy olun ona laf yok zaten. Ama fanboyluk yaparak insanlara öneri yapmak iyi bir şey değil. İnsanlar bunlara paralarını harcıyor. Buraya da insanlara soru sormak için geliyorlar. Fikriniz olmadığı konuda bir ürün alacaksınız para harcayacaksınız. Ve bilgisi olan insanların olduğu bir yere gidiyorsunuz sormak için. Ama oradaki biri sırf markayı sevdiğinden başka bir şeye bakmadan o markayı öneriyor. Daha iyi alternatifler varken onun fanboyluğuna kalıyorsunuz. Bu hoşunuza gider miydi?

Burada iki Apple cihazı kıyaslanması söz konusu. 15 mi 16e mi diye tartışıyoruz. Yani arkadaş her türlü iPhone alacak. Tabii ki de fikrimi belirteceğim. Burada yanlış olan ne?

Yargı dağıttığını iddia ettiğin 16e'nin kamerası bariz şekilde 13'ten kötü.

İşlemci, ram ve bataryası daha iyi olduğu için iphone 16e. Çok daha uzun yıllar gider.
İşlemcisi mi daha iyi ? performans testlerini bakarsan görürsün aslında daha iyilik bir durum yok hatta 16e grafik işlemcisi olarak 1 çekirdek daha az 15 işlemcisinden.

İşlemcisi mi daha iyi? Performans testlerini bakarsan görürsün aslında daha iyilik bir durum yok hatta 16e grafik işlemcisi olarak 1 çekirdek daha az 15 işlemcisinden.

GPU testinde 16e düz 15'ten daha iyi bir sonuç alıyor.

S24+ veya S25 Edge alsın. 120 Hz ekran, Exynos işlemci, gayet kaliteli bir ürün (2. El alınırsa.) Daha oyun performansı istiyorum ama bütçem var derse S23 Ultra veya S22 Ultra. Güncelleme süresi düşük ama Snapdragon 8 ve elite olduğu için büyük performans.

Neden S25 çekmiyorsun? Kronik sorunlu çünkü değil mi?

Yanlış karar bence ama güle güle kullansın. Kötü cihaz değil sonuçta.
Sizin dediğiniz şey IPhone 15 Pro ile 16'yı karşılaştırmak. 15 Pro her türlü daha iyi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…