Makaleler
23
Arkadasim iPhone 11'inden yeni bir iPhone'a gecmek istiyor. 16e ile 16 arasinda 18 bin TL fark var. 16e'yi rahat alabiliyor. Fakat 16'yi almakta zorlaniyor. Hatta 16'yi almak istese bir ay beklemesi gerekebilir. 15'in de 13'den pek bir farki oldugunu dusunmuyor. Ayrica Apple yeni telefonlarini tanittigi zaman genelde zam yapiyor urunlerine. Sizce ne yapmali arkadas? Fikirlerinizi bekliyorum. Android istemiyormus. Sadece iki secenegi bulunuyor.

Arkadasim iPhone 11'inden yeni bir iPhone'a gecmek istiyor. 16e ile 16 arasinda 18 bin TL fark var. 16E'yi rahat alabiliyor. Fakat 16'yi almakta zorlaniyor. Hatta 16'yi almak istese bir ay beklemesi gerekebilir. 15'in de 13'ten pek bir farki oldugunu dusunmuyor. Ayrica Apple yeni telefonlarini tanittigi zaman genelde zam yapiyor urunlerine. Sizce ne yapmali arkadas? Fikirlerinizi bekliyorum. Android istemiyormus. Sadece iki secenegi bulunuyor.

Sakın 16 falan almasın beklesin 9 Eylül'de 17'ler tanıtılacak. Biraz daha zorlayıp kesinlikle baz model 17 alsın. 120Hz ekranı olacak.

1-2 ay beklesin 17 alsın.

Arkadasim iPhone 11'inden yeni bir iPhone'a gecmek istiyor. 16e ile 16 arasinda 18 bin TL fark var. 16E'yi rahat alabiliyor. Fakat 16'yi almakta zorlaniyor. Hatta 16'yi almak istese bir ay beklemesi gerekebilir. 15'in de 13'ten pek bir farki oldugunu dusunmuyor. Ayrica Apple yeni telefonlarini tanittigi zaman genelde zam yapiyor urunlerine. Sizce ne yapmali arkadas? Fikirlerinizi bekliyorum. Android istemiyormus. Sadece iki secenegi bulunuyor.

Öyle bakarsak 16e'nin de 13 le arasında neredeyse fark yok.

17 beklemek daha mantıklı.

Muhtemel o 1 ay bekleme süresi sıkıntı olmasın? Çünkü ben Apple kullanırken hatırladığım, yeni İPhone tanıtılınca eski modellere de genelde zam yapılıyordu. 1 Ay sonra 17 tanıtıldığında zam görme ihtimali var 16 serisinin. Onun için bir planı var mı? Bu sefer 1 ay değil, 16 için 2 ay geriye atmasın arkadaşını?

Sakın 16 falan almasın beklesin 9 Eylül'de 17'ler tanıtılacak. Biraz daha zorlayıp kesinlikle baz model 17 alsın. 120Hz ekranı olacak.

1-2 ay beklesin 17 alsın.
2 ay beklemesi imkansiz. Bu konuyu konusmustuk. Eylulun basi gibi almak istiyor.

Öyle bakarsak 16e'nin de 13 le arasında neredeyse fark yok.

17 beklemek daha mantıklı.
17 bekleyebilir ama 16 ile aradaki farkin 5 bin TL'yi gecmemesi lazim. Muhtemelen 10 bin TL'den fazla fark olacak. O yuzden 17 almak mantikli gelmiyor onun icin.

Bu durumda 16e alabilir. 17 serisi tanıtıldığında genel bir zam olur. O zaman 16e de zamanır. Almayı düşünüyorsa şu an alması en mantıklısı.

Muhtemel o 1 ay bekleme süresi sıkıntı olmasın? Çünkü ben Apple kullanırken hatırladığım, yeni İPhone tanıtılınca eski modellere de genelde zam yapılıyordu. 1 Ay sonra 17 tanıtıldığında zam görme ihtimali var 16 serisinin. Onun için bir planı var mı? Bu sefer 1 ay değil, 16 için 2 ay geriye atmasın arkadaşını?
Evet, bunu dusunduk. Apple yeni urunlerini tanitinca her seye zam yaptigindan dolayi 9 Eylul'den once almasi daha karli olur gibi.