Aslında tutulan bir tasarımdan gitmek bir nebze mantıklı. Örnek veriyorum ben S21'den S24+'a geçiş yaptım ama S21'in tasarımını birçok cihaza değişmem yani S21'den sonraki tasarımlar bence kötüydü, kötü olacağına aynı devam etmesi her zaman daha mantıklı olabilir.

12 Pro ve 15 Pro'nun mavi renklerinin üstüne tanımıyorum şahsen. Ayrıca bu sızıntılar genellikle doğru. Eskisi gibi değil artık bu sızıntı işleri. Eskiden telefon çıkmaya 1-2 ay kala sızıntı olurdu. Şimdi ise iPhone 17'yi bile biliyoruz nasıl olacak tasarımı özellikleri falan.

Apple da gerçi zamanında değişik tasarımlar kullanıyordu. iMac G4, Pip-Pin, Macintosh TV...

Ama şu an hep aynı tasarım.
Çünkü şu an çok güzel ve günümüz tasarım anlayışına da uygun. Böyle markalar risk almazlar. Anlaman için başka bir örnek vereyim. Hollywood yıllardır aynı tür filmler yapıp duruyor, neden? Çünkü tutmuş olan bir formül var ve para getiriyorken neden değiştirsinler?

Çünkü şu an çok güzel ve günümüz tasarım anlayışına da uygun. Böyle markalar risk almazlar. Anlaman için başka bir örnek vereyim. Hollywood yıllardır aynı tür filmler yapıp duruyor, neden? Çünkü tutmuş olan bir formül var ve para getiriyorken neden değiştirsinler?
Dediklerine kesinlikle hak veriyorum. Ama Apple da bazı şeyleri değiştirmeli. Bazı telefonlarda artık ön kamera ekranın içinde görülmüyor. Apple hala yukarıya devasa Dynamic Island'ı koyuyor. Kötü bir özellik asla değil. Ama ekranı kapladığı da bir gerçek.