Makaleler
5
iPhone-17-Air-Incelikte-Sinirlari-Zorluyor-Pil-Kuculuyor.jpg

Apple’ın yeni iPhone 17 Air modelinin tanıtımı önümüzdeki ay gerçekleşecek ve gelen bilgilere göre cihazın bataryası sadece 2,49 mm kalınlığında. Bu batarya, iPhone 17 Pro’daki bataryadan neredeyse yarı yarıya daha ince. Sızdırılan görsellere bakılırsa, Apple’ın bu modelde 3000 mAh altında bir batarya kapasitesine gitmeyi tercih ettiği net bir şekilde ortaya çıkıyor. Konuya ilişkin detaylar, Koreli…

Devamını Oku: iPhone 17 Air: İncelikte Sınırları Zorluyor, Pil Küçülüyor
Kaynak: Techolay

iPhone-17-Air-Incelikte-Sinirlari-Zorluyor-Pil-Kuculuyor.jpg

Apple'ın yeni iPhone 17 Air modelinin tanıtımı önümüzdeki ay gerçekleşecek ve gelen bilgilere göre cihazın bataryası sadece 2,49 mm kalınlığında. Bu batarya, iPhone 17 Pro'daki bataryadan neredeyse yarı yarıya daha ince. Sızdırılan görsellere bakılırsa, Apple'ın bu modelde 3000 mAh altında bir batarya kapasitesine gitmeyi tercih ettiği net bir şekilde ortaya çıkıyor. Konuya ilişkin detaylar, koreli…

Devamını oku: iPhone 17 Air: İncelikte Sınırları Zorluyor, Pil Küçülüyor
Kaynak: Techolay

3000 mAh altı kaç saat gidecek.

Bu model ince model. Gülü seven dikenine katlanacak. Bunu kullanıcılar talep ediyor, Apple da yapıyor. Batarya ömrü isteyen "kalın" modellere yönelebilir. Bunun eleştirilecek bir yanı yok. Tek telefon çıkarmıyor Apple.

Bu model ince model. Gülü seven dikenine katlanacak. Bunu kullanıcılar talep ediyor, Apple da yapıyor. Batarya ömrü isteyen "kalın" modellere yönelebilir. Bunun eleştirilecek bir yanı yok. Tek telefon çıkarmıyor Apple.

Eleştirilecek yanı var. Her telefonun eleştirilecek yanı var. Rakiplerine göre daha küçük batarya kullanımı, tek kamera(2025 yılında) MagSafe yok. 60k bandında oyuncak alacağız cidden
Buna göre
Eğer bunlara göre olacaksa yine de sorun. Ne sorun? Batarya, tek kamera vs. Rakipleride neredeyse aynı kalınlıkta daha büyük batarya,çift/3 lü kamera çıkarabiliyor. Daha iyi hoparlör vs. Apple daha iyisini yapabilir. Ellerinde her şey var ama neden hâla böyle cihazlar üretiyor anlamıyorum.

Alma. Almazsan problemin kalmaz. Almak zorunda değilsin. Neden Apple size silah zoruyla telefon satıyormuş gibi davranıyorsunuz? Alıcısı sen alsan da almasan da olacak. Bir alıcı da ben olacağım. iPhone 17 Air, inceliği ve zerafetiyle göz dolduran bir model olacak. Tahminlerinizi yıkıp geçecek.

Alma. Almazsan problemin kalmaz. Almak zorunda değilsin. Neden Apple size silah zoruyla telefon satıyormuş gibi davranıyorsunuz? Alıcısı sen alsan da almasan da olacak. Bir alıcı da ben olacağım. iPhone 17 Air, inceliği ve zerafetiyle göz dolduran bir model olacak. Tahminlerinizi yıkıp geçecek.

Ben almam ama insanlara 60 70 bin TL'ye boş ürün satıyor. İnce ve hafif olacak ama pil ve ısınma sorunları olacak bir model. Buhar odası yok, 2900 mAh bataryası var.
Neyse, çıkınca daha net görülür.