Grimes.6 2 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 242 Çözümler 3 Beğeniler 54 Bugün 16:36 #1 Telefonu ikinci el alıp sıfırlayıp kullanıyordum. Bugün iOS 27 çıkmadığı halde ben 1 aydır kullanıyorum. Telefon beta sürümünde mi? Ben beta sürümü ile alakalı hiçbir ayar göremedim.
Telefonu ikinci el alıp sıfırlayıp kullanıyordum. Bugün iOS 27 çıkmadığı halde ben 1 aydır kullanıyorum. Telefon beta sürümünde mi? Ben beta sürümü ile alakalı hiçbir ayar göremedim.
Captain Skriniar 107 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.561 Çözümler 1 Beğeniler 1.002 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 16:39 #2 Beta sürümünde. 14 Eylülde iOS 27 dağıtımı başlayacak.
Hasanxcd 35 Üstün Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 617 Çözümler 2 Beğeniler 261 Bugün 16:41 #3 iOS 27 dağıtımı başladı bu arada ben dün tam sürüme güncelledim. Betada gibi duruyor telefon.
KS KS Grimes.6 2 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 242 Çözümler 3 Beğeniler 54 Bugün 16:45 #4 Captain Skriniar dedi: Beta sürümünde. 14 Eylülde iOS 27 dağıtımı başlayacak. Genişletmek için tıkla... Beta sürümünden nasıl çıkabilirim peki hiçbir ayarı yok. Hasanxcd dedi: iOS 27 dağıtımı başladı bu arada ben dün tam sürüme güncelledim. Betada gibi duruyor telefon. Genişletmek için tıkla... Normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olur muyum?
Captain Skriniar dedi: Beta sürümünde. 14 Eylülde iOS 27 dağıtımı başlayacak. Genişletmek için tıkla... Beta sürümünden nasıl çıkabilirim peki hiçbir ayarı yok. Hasanxcd dedi: iOS 27 dağıtımı başladı bu arada ben dün tam sürüme güncelledim. Betada gibi duruyor telefon. Genişletmek için tıkla... Normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olur muyum?
Hasanxcd 35 Üstün Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 617 Çözümler 2 Beğeniler 261 Bugün 16:46 #5 Grimes.6 dedi: Beta sürümünden nasıl çıkabilirim peki hiçbir ayarı yok. Normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olur muyum? Genişletmek için tıkla... Evet normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olursunuz. Ama beta ayarından kapatmanız gerekecek.
Grimes.6 dedi: Beta sürümünden nasıl çıkabilirim peki hiçbir ayarı yok. Normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olur muyum? Genişletmek için tıkla... Evet normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olursunuz. Ama beta ayarından kapatmanız gerekecek.
Captain Skriniar 107 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.561 Çözümler 1 Beğeniler 1.002 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 16:47 #6 Grimes.6 dedi: Beta sürümünden nasıl çıkabilirim peki hiçbir ayarı yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinden yapabilirsiniz. Bu durumda da telefon sıfırlanır.
Grimes.6 dedi: Beta sürümünden nasıl çıkabilirim peki hiçbir ayarı yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinden yapabilirsiniz. Bu durumda da telefon sıfırlanır.
KS KS Grimes.6 2 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 242 Çözümler 3 Beğeniler 54 Bugün 16:49 #7 Hasanxcd dedi: Evet normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olursunuz. Ama beta ayarından kapatmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Beta ayarı kapatmayı hiçbir şekilde göremedim. Captain Skriniar dedi: Bilgisayar üzerinden yapabilirsiniz. Bu durumda da telefon sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Telefonu sıfırlamadan her zaman normal sürümde kalamaz mıyım?
Hasanxcd dedi: Evet normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olursunuz. Ama beta ayarından kapatmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Beta ayarı kapatmayı hiçbir şekilde göremedim. Captain Skriniar dedi: Bilgisayar üzerinden yapabilirsiniz. Bu durumda da telefon sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Telefonu sıfırlamadan her zaman normal sürümde kalamaz mıyım?
Captain Skriniar 107 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.561 Çözümler 1 Beğeniler 1.002 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 16:50 #8 Grimes.6 dedi: Telefonu sıfırlamadan her zaman normal sürümde kalamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... iOS 27 geldiğinde normal sürüme geçersiniz işte.
Grimes.6 dedi: Telefonu sıfırlamadan her zaman normal sürümde kalamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... iOS 27 geldiğinde normal sürüme geçersiniz işte.
KS KS Grimes.6 2 Başarılı Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 242 Çözümler 3 Beğeniler 54 Bugün 16:52 #9 Captain Skriniar dedi: iOS 27 geldiğinde normal sürüme geçersiniz işte. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim sonraki küçük güncellemeleri beta olarak almak istemediğim. Örneğin iOS 27.1 çıkmadan ben beta olarak almak istemiyorum.
Captain Skriniar dedi: iOS 27 geldiğinde normal sürüme geçersiniz işte. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim sonraki küçük güncellemeleri beta olarak almak istemediğim. Örneğin iOS 27.1 çıkmadan ben beta olarak almak istemiyorum.
Hasanxcd 35 Üstün Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 617 Çözümler 2 Beğeniler 261 Bugün 16:53 #10 Grimes.6 dedi: Demek istediğim sonraki küçük güncellemeleri beta olarak almak istemediğim. Örneğin iOS 27.1 çıkmadan ben beta olarak almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tam sürüme güncelledikten sonra beta ayarları sekmesi gözükmesi gerekiyor ben de gözüküyor. Muhtemelen genel betadasınız o yüzden erken gelmemiş tam sürüm ("RC" sürümü) 14 Eylül'de düzeltebilirsiniz.
Grimes.6 dedi: Demek istediğim sonraki küçük güncellemeleri beta olarak almak istemediğim. Örneğin iOS 27.1 çıkmadan ben beta olarak almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tam sürüme güncelledikten sonra beta ayarları sekmesi gözükmesi gerekiyor ben de gözüküyor. Muhtemelen genel betadasınız o yüzden erken gelmemiş tam sürüm ("RC" sürümü) 14 Eylül'de düzeltebilirsiniz.