Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar 107
Üstün
Beta sürümünde. 14 Eylülde iOS 27 dağıtımı başlayacak.
Grimes.6 2
Başarılı
Beta sürümünden nasıl çıkabilirim peki hiçbir ayarı yok.Beta sürümünde. 14 Eylülde iOS 27 dağıtımı başlayacak.
Normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olur muyum?iOS 27 dağıtımı başladı bu arada ben dün tam sürüme güncelledim.
Betada gibi duruyor telefon.
Hasanxcd 35
Üstün
Beta sürümünden nasıl çıkabilirim peki hiçbir ayarı yok.
Normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olur muyum?
Evet normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olursunuz. Ama beta ayarından kapatmanız gerekecek.
Captain Skriniar 107
Üstün
Bilgisayar üzerinden yapabilirsiniz. Bu durumda da telefon sıfırlanır.Beta sürümünden nasıl çıkabilirim peki hiçbir ayarı yok.
Grimes.6 2
Başarılı
Beta ayarı kapatmayı hiçbir şekilde göremedim.Evet normal sürüm geldiğinde betadan çıkmış olursunuz. Ama beta ayarından kapatmanız gerekecek.
Telefonu sıfırlamadan her zaman normal sürümde kalamaz mıyım?Bilgisayar üzerinden yapabilirsiniz. Bu durumda da telefon sıfırlanır.
Captain Skriniar 107
Üstün
iOS 27 geldiğinde normal sürüme geçersiniz işte.Telefonu sıfırlamadan her zaman normal sürümde kalamaz mıyım?
Grimes.6 2
Başarılı
Demek istediğim sonraki küçük güncellemeleri beta olarak almak istemediğim. Örneğin iOS 27.1 çıkmadan ben beta olarak almak istemiyorum.
Hasanxcd 35
Üstün
Demek istediğim sonraki küçük güncellemeleri beta olarak almak istemediğim. Örneğin iOS 27.1 çıkmadan ben beta olarak almak istemiyorum.
Tam sürüme güncelledikten sonra beta ayarları sekmesi gözükmesi gerekiyor ben de gözüküyor.
Muhtemelen genel betadasınız o yüzden erken gelmemiş tam sürüm ("RC" sürümü) 14 Eylül'de düzeltebilirsiniz.