Craxidor Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 687 Yer Unknown Dün 16:39 #11 Ertenal dedi: Ama ben açtım ürünü bandı ile. İnşallah yenisini gönderirler. Teknoloji konusunda bayağı şanssız birisiyim . Genişletmek için tıkla... Herhangi bir problem olmaz, zaten kanıtınız mevcut. Kusurlu ürün sonuçta, değişim yapacaklardır.
Ertenal dedi: Ama ben açtım ürünü bandı ile. İnşallah yenisini gönderirler. Teknoloji konusunda bayağı şanssız birisiyim . Genişletmek için tıkla... Herhangi bir problem olmaz, zaten kanıtınız mevcut. Kusurlu ürün sonuçta, değişim yapacaklardır.
KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 159 Beğeniler 69 Dün 16:39 #12 d0m dedi: İade olduğu zamanki işleyişi bilmiyorum, bandını siz açtıysanız ve döngüsü 0 ise ilk sahibi sizsinizdir, fabrika kusuru var üründe. Genişletmek için tıkla... Evet pil döngüsü sıfır.
d0m dedi: İade olduğu zamanki işleyişi bilmiyorum, bandını siz açtıysanız ve döngüsü 0 ise ilk sahibi sizsinizdir, fabrika kusuru var üründe. Genişletmek için tıkla... Evet pil döngüsü sıfır.
d0m Deneyimli Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 867 Çözümler 11 Beğeniler 794 Yer Ankara Dün 16:39 #13 Ertenal dedi: Evet pil döngüsü sıfır. Genişletmek için tıkla... Değişim yapılacağına inanıyorum, umarım sorun olmaz yeni cihazınızda.
Ertenal dedi: Evet pil döngüsü sıfır. Genişletmek için tıkla... Değişim yapılacağına inanıyorum, umarım sorun olmaz yeni cihazınızda.
KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 159 Beğeniler 69 Dün 16:40 #14 Craxidor dedi: Herhangi bir problem olmaz, zaten kanıtınız mevcut. Kusurlu ürün sonuçta, değişim yapacaklardır. Genişletmek için tıkla... Yok, iPhone SE kullanıyorum şu an, aldığımda ölü piksel çıktı. Bilgisayar aldım, panel felaket beyaz ışık sızdırıyordu. Şimdi de kamerada toz var. Vallahi anlayamıyorum, inanın . xsharke dedi: Sıfır aldıysanız nasıl tozlu çıktı cihaz? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla Furkan Karaca bu olayı yaşamıştı. Son düzenleme: Dün 16:48
Craxidor dedi: Herhangi bir problem olmaz, zaten kanıtınız mevcut. Kusurlu ürün sonuçta, değişim yapacaklardır. Genişletmek için tıkla... Yok, iPhone SE kullanıyorum şu an, aldığımda ölü piksel çıktı. Bilgisayar aldım, panel felaket beyaz ışık sızdırıyordu. Şimdi de kamerada toz var. Vallahi anlayamıyorum, inanın . xsharke dedi: Sıfır aldıysanız nasıl tozlu çıktı cihaz? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla Furkan Karaca bu olayı yaşamıştı.
BirForumcuKişi Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.478 Çözümler 6 Beğeniler 1.057 Dün 17:44 #15 Büyük ihtima ldüzgün preslenmeemiştir şansa bağlı ya temilzleyip tekrar preslerler ya da cihaz değşimi olur.
Büyük ihtima ldüzgün preslenmeemiştir şansa bağlı ya temilzleyip tekrar preslerler ya da cihaz değşimi olur.
KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 159 Beğeniler 69 Dün 20:00 #16 BirForumcuKişi dedi: Büyük ihtimal düzgün preslenmemiştir şansa bağlı ya temizleyip tekrar preslerler ya da cihaz değişimi olur. Genişletmek için tıkla... Onarım asla istemeyeceğim. Yaparlar inşallah. Olmadı, THH'ye başvuracağım.
BirForumcuKişi dedi: Büyük ihtimal düzgün preslenmemiştir şansa bağlı ya temizleyip tekrar preslerler ya da cihaz değişimi olur. Genişletmek için tıkla... Onarım asla istemeyeceğim. Yaparlar inşallah. Olmadı, THH'ye başvuracağım.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.805 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.080 Yer Bolu Dağı Tüneli Dün 22:45 #17 Ne onarım ne de değişim. İade isteyin direkt bence.
KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 159 Beğeniler 69 Dün 22:55 #18 pesimist34 dedi: Ne onarım ne de değişim. İade isteyin direkt bence. Genişletmek için tıkla... Hocam satıcı Hepsiburada'nın kendisi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Eskiyi götür yenisini getir kampanyasından yararlandım bir de.
pesimist34 dedi: Ne onarım ne de değişim. İade isteyin direkt bence. Genişletmek için tıkla... Hocam satıcı Hepsiburada'nın kendisi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Eskiyi götür yenisini getir kampanyasından yararlandım bir de.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.805 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.080 Yer Bolu Dağı Tüneli Dün 22:56 #19 Ertenal dedi: Hocam satıcı Hepsiburada'nın kendisi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Eskiyi götür yenisini getir kampanyasından yararlandım bir de. Genişletmek için tıkla... Şans sizinle olsun hocam. Eskiyi getir, yeniyi götür olacaktı sanırım. Ters olmuş.
Ertenal dedi: Hocam satıcı Hepsiburada'nın kendisi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Eskiyi götür yenisini getir kampanyasından yararlandım bir de. Genişletmek için tıkla... Şans sizinle olsun hocam. Eskiyi getir, yeniyi götür olacaktı sanırım. Ters olmuş.
KS KS Ertenal Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 159 Beğeniler 69 Dün 22:57 #20 pesimist34 dedi: Şans sizinle olsun hocam. Eskiyi getir, yeniyi götür olacaktı sanırım. Ters olmuş. Genişletmek için tıkla... Vallahi temsilci öyle dedi bana o yüzden öyle dedim . Vallahi gene inşallah böyle olmaz vallahi evde cinnet geçiririm .
pesimist34 dedi: Şans sizinle olsun hocam. Eskiyi getir, yeniyi götür olacaktı sanırım. Ters olmuş. Genişletmek için tıkla... Vallahi temsilci öyle dedi bana o yüzden öyle dedim . Vallahi gene inşallah böyle olmaz vallahi evde cinnet geçiririm .