Detaylar
Kim cevapladı?Peki, tekrardan söylüyorum iOS yazılımının sunduğu kaliteyi hangi OS sunabilir?
iOS evet kaliteli ancak kapalı kutu. One UI bunu bence çok daha iyi harmanlıyor. Standart kullanıcı için hiç fark etmiyor bu arada.
cartel
Yetkin
Yurt dışında olmuyor bunlar. Neredeyse çoğu kişi belki 10 günlük kazancıyla gidip son model iPhone alabiliyor. Ne yazık ki bizim ülkemizde bir iPhone 17 Pro Max 6 asgari ücrete eş.Kapitalizmin geldiği son nokta. Millet yemeden içmeden kesilip telefon alıyor Allah akıl fikir versin bir de bizim ülkemizde bunlar yapılıyor. ABD'de bile bu kadar tüketim çılgınlığı yok.
synoMM
Uzman
Sıradan kullanıcı düz 17 alır geçer zaten. Aradaki fark bilerek açıldı. Beyaz yaka telefonu olmaktan çıktı Pro serisi benim gözümde bu seneki yükseltmelerle. Telefonu alo demek ve sosyal medya içeriği tüketmek dışında bir şey için kullanmıyorsan Pro almanın olayı yok Pro'lar piyasaya sürüldüğünden beri bence. iPhone almak benim için daha mantıklı oluyor, yeni telefon aldığımda eskisini çekmeceye atmayıp yedek saklamayıp satıyorum değerini piyasaya göre daha fazla korumuş oluyor iPhone'lar bilindiği üzere. E zaten 10 senede bir zam geliyor dolar bazında, bir bu sene geldi gibi görünüyor başta da bir nevi Pro aynı kaldı düz model ucuzladı 100 dolar, böyle stabil fiyatlandırmalı bir telefon almak da benim işime geliyor her türlü. Türkiye'den Apple ürünü alınmaz. iPhone rakibi Android'den 100 dolar ucuz bizim ülkede iPhone 2 katı fiyata. Böyle gülünç bir vergilendirme sisteminde insanların nefret kusması da normal karşılanabilir bence. Zaten popüler olan ne varsa ona nefret kusma kültürümüz de var maalesef. Orijinal olmaya devam ettiği sürece Apple'dan devam edeceğim, bunu seçme "lüksüne" sahibim şükür. Ne zaman orijinalliğini kaybeder o halde de o zamanın orijinaline geçiş yaparım.
Bu telefonu zenginler hariç alanlar enayi değil köle.
Zenginlerin ne işine yarıyor? Hani dediğim gibi iş adamı mı alıyor, yoksa sadece para vermek mi oluyor?
Afedersinizde şu devirde halen iPhone alanlar direkt popüler kültür kölesidir ya.
Maalesef öyle. Bir de Apple ürünlerine geçtiği zaman diğer tüm markaları kötülüyorlar. Mesela Android gibi.
Bir de bu paraya gider oyuncu bilgisayarı alırım daha iyi.
Zenginlerin ne işine yarıyor? Hani dediğim gibi iş adamı mı alıyor, yoksa sadece para vermek mi oluyor?
Hocam sadece para vermek ve benim iphonum var olayı. Para var harcayacak yer arıyorlar.
Kendi terciheri, ne dersen de sonuç aynı.Hocam sadece para vermek ve benim iphonum var olayı. Para var harcayacak yer arıyorlar.
Ben şu an IPhone'dan 50 kat daha iyi bir telefon yapsam gene içinde iOS olsa hala gidip iPhone alacak tanıdıklarım var.
ysffbulut
Yetkin
10 günlük kazancını oraya bağlamıyorlar bile. Demek istediğimi tam olarak anlamadın sanırım. İmkan olmasına rağmen almamaların tek sebebi bir telefona o kadar para vermemek. Bizde gösteriş sevdası var, neyin şovuysa onu da bilmiyorum insanlar kafayı yemiş.Yurt dışında olmuyor bunlar. Neredeyse çoğu kişi belki 10 günlük kazancıyla gidip son model iPhone alabiliyor. Ne yazık ki bizim ülkemizde bir iPhone 17 Pro Max 6 asgari ücrete eş.
Ya artık şu IPhone'u popüler kültür, o bu şu gibi şeylere kılıflamayın giydirmeyin. Parası olan alır olmayan alamaz. Size hangisi mantıklı geliyorsa onu tercih edin. Yıllardır forumda birbirini ezmeye çalışan tayfa bitin artık...
17 Pro Max modeline gelecek olursak; oldukça şık buluyorum. Günümüz için fiyatıyla amacının dışına çıktığı aşikar. Halihazırda 3 senedir iPhone 13 kullanan birisi olup bütçeye göre değişkenlik göstereceğini de savunarak tercih edeceğim bir telefon olmaz. iPhone tarafında şimdilik 14 Pro Max'ın gayet yeterli olduğu görüşündeyim.
17 Pro Max modeline gelecek olursak; oldukça şık buluyorum. Günümüz için fiyatıyla amacının dışına çıktığı aşikar. Halihazırda 3 senedir iPhone 13 kullanan birisi olup bütçeye göre değişkenlik göstereceğini de savunarak tercih edeceğim bir telefon olmaz. iPhone tarafında şimdilik 14 Pro Max'ın gayet yeterli olduğu görüşündeyim.