Hayır şarj yüzdesi. Şu an %87 idi bir kere daha yeniden başlatayım dedim %83 oldu birden.

Çok önemli bir şey değil. Yazılım güncellemesi yaptıktan sonra telefonun oturması birkaç günü bulabiliyor. Arka planda indeksleme yapıyor. Bütün iPhone'larda olan bir durum. Ben 13 Pro Max kullanıyorum hala iOS 18.7'deyim.

Bu sene de pas geçeceğim. Seneye iPhone 18 çıktığında telefonu güncellemeyi düşünüyorum.

Çok önemli bir şey değil. Yazılım güncellemesi yaptıktan sonra telefonun oturması birkaç günü bulabiliyor. Arka planda indeksleme yapıyor. Bütün iPhone'larda olan bir durum. Ben 13 Pro Max kullanıyorum hala iOS 18.7'deyim.

Bu sene de pas geçeceğim. Seneye iPhone 18 çıktığında telefonu güncellemeyi düşünüyorum.
Sadece büyük güncellemelerde indeksleme yapmıyor muydu hocam ? Bu büyük güncelleme değil ki.

Pek önemli bir şey değil, cihaz çok yeni. Özellikle yeni aldıysanız pil tam olarak optimize olmamış, kullanım alışkanlıklarınızı öğrenememiş olabilir. Yazılım güncellemesi, cihaz sıfırlanması veya yeniden başlatma gibi şeylerden sonra da pil göstergesinde sapmalar olabilir. Sürekli tekrarlanan bir şey olmadığı sürece, ki olacağını sanmıyorum, kafanıza takmanıza gereken bir şey yok.