Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
iPhone 16'dan daha az gidiyor bataryasi. Batarya performansi icin tercih edilecek bir cihaz degil.
iPhone 16'dan daha az gidiyor bataryasi. Batarya performansi icin tercih edilecek bir cihaz degil.
Batarya güçlenmedi mi performansı niye daha düşük ki ayar mı yapmak lazım yoksa genel değiştiremeyeceğimiz bir durum mu?
- Makaleler
- 23
Panel farkindan dolayi batarya kapasitesi yuksek olsa bile sentetik testlerde iPhone 16'nin sahip oldugu 60 Hz panel daha dusuk guc tuketimine sahip. Bu sebeple 16, 17'den daha ustun batarya olarak.Batarya güçlenmedi mi performansı niye daha düşük ki ayar mı yapmak lazım yoksa genel değiştiremeyeceğimiz bir durum mu?
eyvallahPanel farkindan dolayi batarya kapasitesi yuksek olsa bile sentetik testlerde iPhone 16'nin sahip oldugu 60 Hz panel daha dusuk guc tuketimine sahip. Bu sebeple 16, 17'den daha ustun batarya olarak.
Yok yani genel bir bilgi almak istedim önemli değil.
i5 7500F 51
Yetkin
İlk 1-2 yıl 6-7 saat sosyal medya kullanımı çıkarır. 3. yılın sonunda batarya değiştirmezseniz yanınızda bir de powerbank taşımak zorunda kalırsınız.Yok yani genel bir bilgi almak istedim önemli değil.
Kasım ayında garantide bataryam değişti ve şu an performansı rezil durumda.
Merhaba.
iPhone 16 Pro cihazım var ve son 1 aydır pil performansı çok kötü.
2,5 saatte %83 şarj eksildi. Telefonda oyun oynamıyorum. Sadece sosyal medya ve iletişim.
2,5 saatte %83 şarj eksildi. Telefonda oyun oynamıyorum. Sadece sosyal medya ve iletişim.
iPhone 16 serisi batarya performansı olarak kötü bir seri ama düz 17 çok farklı değil.
Son düzenleme:
İlk 1-2 yıl 6-7 saat sosyal medya kullanımı inini çıkarır. 3. yılın sonunda batarya değiştirmezseniz yanınızda bir de powerbank taşımak zorunda kalırsınız.
Merhaba.
![]()
![]()
![]()
iPhone 16 serisi batarya performansı olarak kötü bir seri ama düz 17 çok farklı değil.
Anladım teşekkürler.
Asily 18
Üstün
Düz modeller Pro modellere kıyasla çok daha iyi bir pile sahip.İlk 1-2 yıl 6-7 saat sosyal medya kullanımı çıkarır. 3. yılın sonunda batarya değiştirmezseniz yanınızda bir de powerbank taşımak zorunda kalırsınız.
Merhaba.
![]()
![]()
![]()
6-7 saat gider. 3-4 yıl sonra sıkıntı çıkarır.iPhone 17 şarjı kaç saat gidiyor? Genel olarak pil sağlığı 99, 120 Hz ekran açık %60 şarjı 4-5 saat gidiyor, normal mi? Bir de 20'de 80'e 45 dk falan sürüyor, normal mi?
Yeni konular
-
-
İstanbul içinde AM5 anakart için soket değişimi yapacak yer önerisi
- emircankaraca
-
-
-
-
-