Hocam, incelemelerdeki şeyler doğru değil maalesef. Yok şu kadar video oynatıyor da yok bu kadar şey de; hepsi kalburüstü, yalan dolan şeyler. İncelemelerdeki pil testleri hele hiçbir şey anlam ifade etmiyor. Telefonların zaten ilk bir hafta optimizasyonu sürüyor. Kullanım görecesine göre optimizasyon yok, bir şey yok. Direkt böyle video açıyorlar, test yaptık falan diye geçiniyorlar. iPhone 17'yi satmadan önceki rutinimi söyleyeyim: Sabah kalkıyordum, şarj. Mutfağa gidiyordum, şarj. Arabaya biniyordum, şarj. Eve geliyordum, şarj. Rezil rüsva bir telefon. iPhone'larda klasik iPhone 15 Pro vardı, o da aynıydı. 13 Pro'm vardı, o da aynıydı. Yani iPhone'dan hiçbir şekilde pil beklememek lazım. Kompaktçıysanız, Vivo X300 bakın derim; pili çok iyi. Boyut olarak vallahi 20 saat aktarma yaptım, oyun oynadım, film izledim falan. Vardığım yerde hala %40 şarjım vardı. IPhone cebimde %20 şarj yiyordu o sıra. Ben de hastalık olduğu için sürekli telefon değiştiriyorum borç harca girmeme rağmen o yüzden dolayı deneyim olarak konuşuyorum.