Grimes.6 10
Başarılı
Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun. Her şeyi biliyormuş gibi böyle. iPhone 17 laboratuvar ortamında test edilmiş bir telefon. 4 5 saat ekran süresi veriyorsa bir problem vardır telefonda. iPhone Air bile 8 9 saat açık ekran veriyor. 17 nin çok daha fazla gitmesi lazım.Güncelleme kaynaklı falan değil, aynı cihaz bende de vardı. Daha 30 gün olmadı satalı. O cihazın kapasitesi, o hocam, benim de pil sağlığım %93'e düşmüştü, gayet normal Bu pil performansı. iPhone'dan pil beklememek lazım.
iPhone 11 de bile daha fazla ekran süresi var. Servise gönderebilirsiniz telefonu.Anlamadığım şekilde hızlı bitiyor ya da bana öyle geliyor. Pil sağlığı 94 ve devir 330 da şu an. Bu kadar ekran süresi bence hiç normal değil. Aşağıdakinin haricinde 2 saat Apple Müzik ile müzik oynatma var oynatma var 1 saati Bluetooth kulaklıkla.
Eki Görüntüle 281076
Önce de buna yakındı, bugün gözüme battı.
Bu kadar paraya ve bahsedilen video oynatma süreleriyle vs bana normal gelmedi.Güncelleme kaynaklı falan değil, aynı cihaz bende de vardı. Daha 30 gün olmadı satalı. O cihazın kapasitesi, o hocam, benim de pil sağlığım %93'e düşmüştü, gayet normal Bu pil performansı. iPhone'dan pil beklememek lazım.
Benim cihaz mı sıkıntılı bu durumdaNasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun. Her şeyi biliyormuş gibi böyle. iPhone 17 laboratuvar ortamında test edilmiş bir telefon. 4 5 saat ekran süresi veriyorsa bir problem vardır telefonda. iPhone Air bile 8 9 saat açık ekran veriyor. 17 nin çok daha fazla gitmesi lazım.
iPhone 11 de bile daha fazla ekran süresi var. Servise gönderebilirsiniz telefonu.
Direkt yüz yüze mi gitmem lazım yoksa yollama imkanım var mı?Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun. Her şeyi biliyormuş gibi böyle. iPhone 17 laboratuvar ortamında test edilmiş bir telefon. 4 5 saat ekran süresi veriyorsa bir problem vardır telefonda. iPhone Air bile 8 9 saat açık ekran veriyor. 17 nin çok daha fazla gitmesi lazım.
iPhone 11 de bile daha fazla ekran süresi var. Servise gönderebilirsiniz telefonu.
Eğer yazılım kaynaklı değilse muhtemelen. Zira iPhone 17 nin 3 4 ekran süresi vermesi mümkün değil. Test videolarına bakın verilen her veriye bakın en zor koşulda bile 3 saati göremezsin yani.
Hocam, incelemelerdeki şeyler doğru değil maalesef. Yok şu kadar video oynatıyor da yok bu kadar şey de; hepsi kalburüstü, yalan dolan şeyler. İncelemelerdeki pil testleri hele hiçbir şey anlam ifade etmiyor. Telefonların zaten ilk bir hafta optimizasyonu sürüyor. Kullanım görecesine göre optimizasyon yok, bir şey yok. Direkt böyle video açıyorlar, test yaptık falan diye geçiniyorlar. iPhone 17'yi satmadan önceki rutinimi söyleyeyim: Sabah kalkıyordum, şarj. Mutfağa gidiyordum, şarj. Arabaya biniyordum, şarj. Eve geliyordum, şarj. Rezil rüsva bir telefon. iPhone'larda klasik iPhone 15 Pro vardı, o da aynıydı. 13 Pro'm vardı, o da aynıydı. Yani iPhone'dan hiçbir şekilde pil beklememek lazım. Kompaktçıysanız, Vivo X300 bakın derim; pili çok iyi. Boyut olarak vallahi 20 saat aktarma yaptım, oyun oynadım, film izledim falan. Vardığım yerde hala %40 şarjım vardı. IPhone cebimde %20 şarj yiyordu o sıra. Ben de hastalık olduğu için sürekli telefon değiştiriyorum borç harca girmeme rağmen o yüzden dolayı deneyim olarak konuşuyorum.Önce de buna yakındı, bugün gözüme battı.
Bu kadar paraya ve bahsedilen video oynatma süreleriyle vs bana normal gelmedi.
Benim cihaz mı sıkıntılı bu durumda
Bana da tuhaf geliyor bu kadar az olması ne oyun var ne video. Sadece ekran kapalı müzik var.Eğer yazılım kaynaklı değilse muhtemelen. Zira iPhone 17 nin 3 4 ekran süresi vermesi mümkün değil. Test videolarına bakın verilen her veriye bakın en zor koşulda bile 3 saati göremezsin yani.
Androidden yeni geçtim zaten bu telefona sıkıldığım için. Pişman oldum biraz ama. Yoksa memnundum telefondan.Hocam, incelemelerdeki şeyler doğru değil maalesef. Yok şu kadar video oynatıyor da yok bu kadar şey de; hepsi kalburüstü, yalan dolan şeyler. İncelemelerdeki pil testleri hele hiçbir şey anlam ifade etmiyor. Telefonların zaten ilk bir hafta optimizasyonu sürüyor. Kullanım görecesine göre optimizasyon yok, bir şey yok. Direkt böyle video açıyorlar, test yaptık falan diye geçiniyorlar. iPhone 17'yi satmadan önceki rutinimi söyleyeyim: Sabah kalkıyordum, şarj. Mutfağa gidiyordum, şarj. Arabaya biniyordum, şarj. Eve geliyordum, şarj. Rezil rüsva bir telefon. iPhone'larda klasik iPhone 15 Pro vardı, o da aynıydı. 13 Pro'm vardı, o da aynıydı. Yani iPhone'dan hiçbir şekilde pil beklememek lazım. Kompaktçıysanız, Vivo X300 bakın derim; pili çok iyi. Boyut olarak vallahi 20 saat aktarma yaptım, oyun oynadım, film izledim falan. Vardığım yerde hala %40 şarjım vardı. IPhone cebimde %20 şarj yiyordu o sıra. Ben de hastalık olduğu için sürekli telefon değiştiriyorum borç harca girmeme rağmen o yüzden dolayı deneyim olarak konuşuyorum.
Ben iPhone 11 de daha yüksek ekran süreleri gördüm hocam. iPhone 16 kullanan arkadaşımda var hiç şarjı hızlı bitiyor şikayeti almadım. Orijinal şarj aleti kullanmıyorsanız, yeni güncelleme yaptıysanız normal kötü gitmesi. Fakat eğer bunlardan değilse daha farklı sebepleri olabilir. Hadi internetteki testler kadar gitmiyor desek bile 3 saat alması mümkün değil. En kötü 8 9 saat gitmesi lazım.Bana da tuhaf geliyor bu kadar az olması ne oyun var ne video. Sadece ekran kapalı müzik var.
Pil kısmında bir yer var. Oranın ekran görüntüsünü de atar mısınız? Kaç saat açık ekran verdiği yazıyor.Bana da tuhaf geliyor bu kadar az olması ne oyun var ne video. Sadece ekran kapalı müzik var.
Androidden yeni geçtim zaten bu telefona sıkıldığım için. Pişman oldum biraz ama. Yoksa memnundum telefondan.
Güncellemeyi gununde yaptım. Genelde gün içinde hep %150 şarj ediyorum.Ben iPhone 11 de daha yüksek ekran süreleri gördüm hocam. iPhone 16 kullanan arkadaşımda var hiç şarjı hızlı bitiyor şikayeti almadım. Orijinal şarj aleti kullanmıyorsanız, yeni güncelleme yaptıysanız normal kötü gitmesi. Fakat eğer bunlardan değilse daha farklı sebepleri olabilir. Hadi internetteki testler kadar gitmiyor desek bile 3 saat alması mümkün değil. En kötü 8 9 saat gitmesi lazım.
Pil kısmında bir yer var. Oranın ekran görüntüsünü de atar mısınız? Kaç saat açık ekran verdiği yazıyor.