iPhone 17'nin pili hızlı bitiyor

Bana da tuhaf geliyor bu kadar az olması ne oyun var ne video. Sadece ekran kapalı müzik var.

Androidden yeni geçtim zaten bu telefona sıkıldığım için. Pişman oldum biraz ama. Yoksa memnundum telefondan.
120 Hz'i kaldırmayacak pil donanıma 120 Hz koydukları için böyle oluyor maalesef ki. 60 Hz düz serilerde daha uzun alınır muhtemelen.

120 Hz'i kaldırmayacak pil donanıma 120 Hz koydukları için böyle oluyor maalesef ki. 60 Hz düz serilerde daha uzun alınır muhtemelen.
Testlerde de bir ara iPhone 16 17'den 20-25 dk fark atıyordu diye hatırlıyorum.

Testlerde de bir ara iPhone 16 17'den 20-25 dk fark atıyordu diye hatırlıyorum.
Hocam, yukarıda belirttiğim gibi normal kullanıcı tarafından yapılmayan hiçbir ekran süresinin testinin önemi yok. Mesela testlere göre iPhone'da Oppo, Vivo kadar pil harcıyor gidiyor ama kullanıma gelince harcadığı enerji pil ile alakasız. Şarj dayanmıyor. Zaten pilini optimizasyonu bir hafta sürüyor

Evet ortalama böyle olması lazım. Ki benim cihazımın pil sağlığı da düşük. Bence servisten destek alın. Ben %150 şarj ile +10 saat süreleri görüyorum.
Bu hafta içinde götüreceğim zamanim olursa. Bu süreç inceleme vs ne kadar sürebilir? Telefon bana lazım isim gereği biraz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…