120 Hz'i kaldırmayacak pil donanıma 120 Hz koydukları için böyle oluyor maalesef ki. 60 Hz düz serilerde daha uzun alınır muhtemelen.Bana da tuhaf geliyor bu kadar az olması ne oyun var ne video. Sadece ekran kapalı müzik var.
Androidden yeni geçtim zaten bu telefona sıkıldığım için. Pişman oldum biraz ama. Yoksa memnundum telefondan.
Detaylar
Kim cevapladı?KayseriL3e 115
Bilgin
Testlerde de bir ara iPhone 16 17'den 20-25 dk fark atıyordu diye hatırlıyorum.120 Hz'i kaldırmayacak pil donanıma 120 Hz koydukları için böyle oluyor maalesef ki. 60 Hz düz serilerde daha uzun alınır muhtemelen.
Hocam, yukarıda belirttiğim gibi normal kullanıcı tarafından yapılmayan hiçbir ekran süresinin testinin önemi yok. Mesela testlere göre iPhone'da Oppo, Vivo kadar pil harcıyor gidiyor ama kullanıma gelince harcadığı enerji pil ile alakasız. Şarj dayanmıyor. Zaten pilini optimizasyonu bir hafta sürüyorTestlerde de bir ara iPhone 16 17'den 20-25 dk fark atıyordu diye hatırlıyorum.
%79 pil sağlıklı iPhone 13 Pro ile WI-FI + 120 Hz + mobil veri full açık şeklinde 7 saat ekran süresi alıyorum. Bence bu cihazda donanımsal sorun var.
Grimes.6 10
Başarılı
Sizinki gayet iyi. 17 nin böyle bir ekran süresi vermesi lazım bence.%79 pil sağlıklı iPhone 13 Pro ile WI-FI + 120 Hz + mobil veri full açık şeklinde 7 saat ekran süresi alıyorum. Bence bu cihazda donanımsal sorun var.
Eki Görüntüle 281096
Evet ortalama böyle olması lazım. Ki benim cihazımın pil sağlığı da düşük. Bence servisten destek alın. Ben %150 şarj ile +10 saat süreleri görüyorum.Sizinki gayet iyi. 17 nin böyle bir ekran süresi vermesi lazım bence.
Grimes.6 10
Başarılı
Bu hafta içinde götüreceğim zamanim olursa. Bu süreç inceleme vs ne kadar sürebilir? Telefon bana lazım isim gereği biraz da.Evet ortalama böyle olması lazım. Ki benim cihazımın pil sağlığı da düşük. Bence servisten destek alın. Ben %150 şarj ile +10 saat süreleri görüyorum.
Hemen inceliyorlar randevu ile gittiğinizde. Arıza var ise cihaz kalır ama.Bu hafta içinde götüreceğim zamanim olursa. Bu süreç inceleme vs ne kadar sürebilir? Telefon bana lazım isim gereği biraz da.
Grimes.6 10
Başarılı
Uygulamadan mı almam lazım? Pil kısmından alinca direkt 0 pil fiyatı çıkıyor nasıl almam lazım randevuyu acaba?Hemen inceliyorlar randevu ile gittiğinizde. Arıza var ise cihaz kalır ama.
Eve uygulamadan alın.Uygulamadan mı almam lazım? Pil kısmından alinca direkt 0 pil fiyatı çıkıyor nasıl almam lazım randevuyu acaba?
Yeni konular
-
-
-
Last of Us Part 1'de Multi Frame Generation var mı?
- herousta26
-
-
-
-
-
Multi Frame Generation teknolojisi tüm RTX kartlarda çalıştırılabiliyor
- christopher moltisanti
-
Yeni mesajlar
-
-
Last of Us Part 1'de Multi Frame Generation var mı?
- Hermione Jean Granger