oğuz sasi 109
Bilgin
Benim şahsi düşüncem aşırı gereksiz bir model ve fiyatını kesinlikle hak etmiyor.
Ama fotoğraf çekebiliyormuş, o yüzden alınır.
Ama fotoğraf çekebiliyormuş, o yüzden alınır.
“Fotoğraf çekiyor, o yüzden alınır” diyen tipler çok bana pek gerekçe gibi gelmiyor, zaten bu paraya onu da yapsın bir zahmet. Fiyatı eleştirince kamerayı öne sürmek, cihazın geri kalanını ve istenen parayı sorgulamayı bırakmak oluyor. Günlük kullanımımda neyi ciddi şekilde iyileştirecek de bu kadar para vereceğim? Buna ikna edici bir cevap yoksa benim gözümde ihtiyaçtan çok yeni model hevesi. Apple logosu ve kutudaki 18 rakamı, fiyatı kendiliğinden makul yapmıyor.
Kanada’da yaşıyorum, burada bile ciddi para. Türkiye’deki fiyatları görünce o parayı bir telefona vermek daha da zor geliyor.Özellikle ülkemizdeki fiyatlarla daha da saçma. Telefon ihtiyacım olsa bile 150 bin bayılmak iş değil.
Aynı paraya hatta biraz daha ucuza S26 Ultra veya Z Fold serisi alanlar? Her parası olan iPhone almak zorunda değil, tercih meselesi bu, iPhone sallayanları paranız yok diye eleştirmeyi kesin artık.Parası olmayanın telefonu alamayıp "Uf, zaten aynı özelliği Samsung da veriyor" diyecek bir tayfa çıkacağını düşünüyorum.
Türkiye'ye bakınca fena değil fiyat. Aşağı yukarı Avustralya ile aynı. Kanada'da Operatör fırsatları nasıl? Avustralya'da Telstra'nın fırsatları güzel. Optus'ta benzer. 36 ay ödeme ve trade up'tan aşağı yukarı 800 AUD'da destek var. Apple sitesinden 24 ay var.Kanada’da yaşıyorum, burada bile ciddi para. Türkiye’deki fiyatları görünce o parayı bir telefona vermek daha da zor geliyor.
$1,749 CAD