Apple lansmanına artık saatler kaldı. Özellikle bu sene dikkat çekecek ürünlerden biri ise iPhone olacak. 18 ailesi ile katlanabilir iPhone tanıtımı yapılacağı söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz? Sizce geçen seneki gibi fiyasko mu olacak yoksa bu sene tamamen değişecek mi her şey?
Çok talep eden insan var aslında, bir model olarak çıkartması Apple'a fayda sağlar.
Özellikle sürekli olarak büyük ekrana ihtiyaç duyan kişiler: Doktor, dişçi, emlakçı vesaire.
Tamam bir dönem güldük eğlendik falan da teknoloji çağında daha iyi ekran kalitesi ve donanım elde etmek gerekirken şunun tuşsuz haline dönmek nasıl bir zeka? Nasıl bir istek? Doktor, dişçi ve emlakçı buna hangi durumlarda ihtiyaç duyuyor? Bilmediğimden soruyorum katlanabilir telefonunun başka özellikleri mi var? Benim için şundan ibaret katlanabilir telefon.
Tamam bir dönem güldük eğlendik falan da teknoloji çağında daha iyi ekran kalitesi ve donanım elde etmek gerekirken şunun tuşsuz haline dönmek nasıl bir zeka? Nasıl bir istek? Doktor, dişçi ve emlakçı buna hangi durumlarda ihtiyaç duyuyor? Bilmediğimden soruyorum katlanabilir telefonunun başka özellikleri mi var? Benim için şundan ibaret katlanabilir telefon.
Katlanabilir gelmesi Steve Jobs'in Apple markasindaki inovasyon ruhuna aykiri olur bence de. Bu keypad ve klavye sistemini kaldirmak icin sonucta iPhone'u piyasaya surdu, katlanabilir telefon olarak gelirse hem Apple diger markalarin sahtesini yapiyormus gibi bir izlenim birakacak hem de iPhone'un tanitim amacina ters.