Captain Skriniar 105

Üstün
Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Apple lansmanına artık saatler kaldı. Özellikle bu sene dikkat çekecek ürünlerden biri ise iPhone olacak. 18 ailesi ile katlanabilir iPhone tanıtımı yapılacağı söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz? Sizce geçen seneki gibi fiyasko mu olacak yoksa bu sene tamamen değişecek mi her şey?

iPhone 17, sanki 2 ay önce çıkmış gibi bir zaman kavramım var şu an. 1 sene ne ara oldu, anlamadım.

Teknoloji evrimi donanım adına durdu; en azından etkileyicilik bakımından.

Lokalde kapsamlı bir LLM çalıştırabilen, silikon-karbon bataryalı ve 24 saat ekran süresi sunan bir cihaz belki sonraki küçük adım olabilir.

Tamam bir dönem güldük eğlendik falan da teknoloji çağında daha iyi ekran kalitesi ve donanım elde etmek gerekirken şunun tuşsuz haline dönmek nasıl bir zeka? Nasıl bir istek? Doktor, dişçi ve emlakçı buna hangi durumlarda ihtiyaç duyuyor? Bilmediğimden soruyorum katlanabilir telefonunun başka özellikleri mi var? Benim için şundan ibaret katlanabilir telefon.

Screenshot 2026-09-09 at 11-40-01 Panasonic KX-TU550EXB Katlanabilir Renkli Ekran 4g Tuşlu Si...webp

Tamam bir dönem güldük eğlendik falan da teknoloji çağında daha iyi ekran kalitesi ve donanım elde etmek gerekirken şunun tuşsuz haline dönmek nasıl bir zeka? Nasıl bir istek? Doktor, dişçi ve emlakçı buna hangi durumlarda ihtiyaç duyuyor? Bilmediğimden soruyorum katlanabilir telefonunun başka özellikleri mi var? Benim için şundan ibaret katlanabilir telefon.

Eki Görüntüle 279141
Katlanabilir gelmesi Steve Jobs'in Apple markasindaki inovasyon ruhuna aykiri olur bence de. Bu keypad ve klavye sistemini kaldirmak icin sonucta iPhone'u piyasaya surdu, katlanabilir telefon olarak gelirse hem Apple diger markalarin sahtesini yapiyormus gibi bir izlenim birakacak hem de iPhone'un tanitim amacina ters.