iPhone 18 için görüşleriniz nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Captain Skriniar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 196
  • Etiketler Etiketler
    apple

Daha iyi donanım elde etmenin son 5 sene içindeki Apple telefonlar için gereksiz olduğuna kanaat edenler ve daha farklı, daha taşınabilir büyük ekran isteyenler için bayağı mantıklı.

Özellikle Z Fold böyle. Param olsa bayağı düşünürdüm. Emülatörle oyun oynarken 4:3'e yakın dev bir ekran, en kaliteli emülatör makinesi olur çünkü.

Saçma felsefeler yapmayın ya. Tarikat mısınız siz?

Doktor, dişçi gibi mesleklerde bazen görüntüleri daha büyük ekranda görmek gerekiyor. Özellikle radyoloji görüntülerinde bu ihtiyaç daha da artıyor. Küçük telefonlarda ya da ekranı küçük telefonlarda rahat olamayabiliyor.

Emlakçıları bilmiyorum, sadece çevremde gördüğüm için söyledim.

iPhone 18 Pro Max eğer beklediğimiz gibi olursa almayı düşünüyorum, bakalım.

Bir SoC hayrani olarak islemcileri bekliyorum ben. Gectigimiz nesil en buyuk SLC'ye sahip islemci Apple'daydi. Hala cekirdek tasarimlarinda en agresif decoder degerlerine erisen firma da kendisi. FP yuklerde amansiz liderler.

Ayrica bu nesilde PoP paketleme terk edilecek. Bunu ilk Samsung yapmisti ama A20 Pro ile tamamen SBS dizilime gecilecek. Yani artik RAM ve SoC ust uste olmayacak.

Spoiler veriyorum, genel; yeni işlemci güncellemesi ve bir-iki tane gündelik kullanımda etkisi olmayan ufak yenilikler. Pro modelleri içinse yine gündelik kullanımda işe yaramayan ama kullanacak niş kitle için güzel bir yenilik (örnek olarak sinematik çekim modu, yan kamera tuşu vb.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…