mr.esat 105
Bilgin
Tamam, bir dönem güldük eğlendik falan da teknoloji çağında daha iyi ekran kalitesi ve donanım elde etmek gerekirken şunun tuşsuz hâline dönmek nasıl bir zekâ? Nasıl bir istek? Doktor, dişçi ve emlakçı buna hangi durumlarda ihtiyaç duyuyor? Bilmediğimden soruyorum, katlanabilir telefonun başka özellikleri mi var? Benim için katlanabilir telefon şundan ibaret:
Eki Görüntüle 279141
Daha iyi donanım elde etmenin son 5 sene içindeki Apple telefonlar için gereksiz olduğuna kanaat edenler ve daha farklı, daha taşınabilir büyük ekran isteyenler için bayağı mantıklı.
Özellikle Z Fold böyle. Param olsa bayağı düşünürdüm. Emülatörle oyun oynarken 4:3'e yakın dev bir ekran, en kaliteli emülatör makinesi olur çünkü.
Katlanabilir gelmesi Steve Jobs'ın Apple markasındaki inovasyon ruhuna aykırı olur bence de. Bu keypad ve klavye sistemini kaldırmak için sonuçta iPhone'u piyasaya sürdü. Katlanabilir telefon olarak gelirse hem Apple diğer markaların sahtesini yapıyormuş gibi bir izlenim bırakacak hem de iPhone'un tanıtım amacına ters.
Saçma felsefeler yapmayın ya.