dewberry
Üstün
Bilmediginiz konularda israrci oldugunuz icin boyle konulari attigimiz bir konuya attim. Kendine iyi bak, iyi sosyaller.Tamam artık. Başka konulara yönledirmeye çalıştınız konuları.
Bilmediginiz konularda israrci oldugunuz icin boyle konulari attigimiz bir konuya attim. Kendine iyi bak, iyi sosyaller.Tamam artık. Başka konulara yönledirmeye çalıştınız konuları.
Bilmediginiz konularda israrci oldugunuz icin boyle konulari attigimiz bir konuya attim. Kendine iyi bak, iyi sosyaller.
YA arkadas akil var fikir var. sAMOLED 6,7" ekran ile LCD IPS 4,7" ekranli cihazi karsilastiriyorsun. Ben sana gidip Android 7 onermiyorum.Kendi kullandığım telefonun nesini bilmiyorum? Asıl siz kullanmadığınız telefon hakkında yorum yapıyorsunuz.
Nereden cikarrtin inanmadigimi. Ben sana yalan soyluyorsun demedim, iyi gunler, iyi sosyaller dedim sen halen devam ettirdin.
43 dakika once atmisim ben o konuya mesajimi. Iyi gunleri ise 27 dakika once.Öyle dedin ama gidip başka konuda devam ettin. Bu beni sinir etti. Eğer size bir yanlışım olduysa özür dilerim şefim.
Veyahut Android tercih edilebilir.iPhone 6'nın uygulama ömrü biteli çok oluyor. En az iPhone 7 tercih edilmeli.