Şöyle diyenler var. Uzun süre sonra gösteriyormuş. Çünkü mAh orijinale göre büyük olduğu için orijinal seviyesine inmesi zaman alıyormuş. Orijinal seviyeye geldikten sonra mAh o zaman düşmeye başlıyormuş pil sağlığı. Bu bilgiyi ama ben bir yerlerde okudum. Benim 8 Plus 5-6 ay oldu hala 100'de mesela. Kesin emin değilim yani.

Sanmam hocam yeni batayalarda belki öyledir ama benim 2021 de aldığım batarya çok yıpranmıştı %0 şarjın üstüne çıkmıyordu anccak pil sağlığı yüzdesi %100 olarak gözüküyordu.

Pek emin değilim ama yapı kalitesinin daha kötü olduğunu duydum, ayrıca yan sanayi pil takıyorsanız yüzdesini göstermesini falan boş verin bana kalırsa.

Ayrıca Deji daha ucuzdur diye tahmin ediyorum.

Hocam içindeki bataryayla telefonu 3U Tools programına bağladığımda batarya sağlığı %100 ve 84 times döngüsü ama ben 2022 başında veya 2021sonunda değiştim bataryayı.

FPPRO marka basip satiyor sadece ve ne oldugu belli olmayan bir batarya, memnun olan pek gormedim. Fiyatlari da pek makul degil.

Deji'nin bataryalari yanlis hatirlamiyorsam Desay uretimi, Desay'da cogu laptop ureticisine batarya saglayan bir firma, bir donem Apple ile de tedarikleri vardi ayrica, en azindan ne oldugu belli ve kullanici referansi da bu konuda da goruldugu uzere bolca var.

Son düzenleme: