Hayır, %100 sabit olarak gösteriyor. Pil değerlerini sadece Apple bataryalarda görebilirsiniz.
FPPRO batarya gösteriyor ama.
Hayır, %100 sabit olarak gösteriyor. Pil değerlerini sadece Apple bataryalarda görebilirsiniz.
Şöyle diyenler var. Uzun süre sonra gösteriyormuş. Çünkü mAh orijinale göre büyük olduğu için orijinal seviyesine inmesi zaman alıyormuş. Orijinal seviyeye geldikten sonra mAh o zaman düşmeye başlıyormuş pil sağlığı. Bu bilgiyi ama ben bir yerlerde okudum. Benim 8 Plus 5-6 ay oldu hala 100'de mesela. Kesin emin değilim yani.
Nasıl? Sadece orijinal bataryalar göster miyor mu?
Deji almak daha mantıklı. Yan sanayilere direkt sıcak bakmıyorum ben ama FPPRO'dan her halükarda iyidir.
Pek emin değilim ama yapı kalitesinin daha kötü olduğunu duydum, ayrıca yan sanayi pil takıyorsanız yüzdesini göstermesini falan boş verin bana kalırsa.
Pek emin değilim ama yapı kalitesinin daha kötü olduğunu duydum, ayrıca yan sanayi pil takıyorsanız yüzdesini göstermesini falan boş verin bana kalırsa.
Ayrıca Deji daha ucuzdur diye tahmin ediyorum.