iPhone 6S'ten M51'e geçmeyi düşünüyorum. Evde boşa çıkacak muhtemelen. Sizce Apple'a aşina ve seven biri bu cihazda yapabilir mi?

Bir de iPhone 16'yı beklemeli miyim yoksa M51 kullanmayıp iPhone 15'e mi direk geçmeliyim?

Son düzenleme:
iPhone 16 bekle hocam. Zaten çıkmasına 3 ay gibi kısa bir süre kaldı. Bekle diyorum çünkü iPhone 16 çıktığında fiyat olarak iPhone 15'in yerini alacak. Yani 3 ay bekleyip aynı paraya yeni nesil bir cihaz almış olacaksın.

Edit. Dolar bazında aynı olacak. Ekstra bir vergi de beklenmiyor. Kur farkına bağlı zam olursa olur. Yani bunları yazmak zorunda kalmam bile komik ama bazı insanların okuduklarını anlamaları için ekstra efor sarf etmek gerekiyor.

iPhone 16 bekle hocam. Zaten çıkmasına 3 ay gibi kısa bir süre kaldı. Bekle diyorum çünkü iPhone 16 çıktığında fiyat olarak iPhone 15'in yerini alacak. Yani 3 ay bekleyip aynı paraya yeni nesil bir cihaz almış olacaksın.

Fiyat nereye aynı olacak? Yurt dışında yaşamıyoruz.

M51 güvenlik güncellemesi almıyor. Ben güvenlik güncellemesi almayan telefon kullanma taraftarı değili. Hatta bende de M52 vardı bu yüzden sattım. Şu an 8 Plus kullanıyorum. Bence ya 15 alın ya da 6S ile biraz daha dayanıp 16'ya geçin. 6S en azından düzenli güvenlik güncellemelerini alıyor. Ama gerçekten dayanamıyorsanız 15 derim.