Bozma ihtimalin yok. Sıkıntı olursa buraya yazarsın bakarım. 10 yıllık telefon zaten garantisi falan da yok.Jailbreak yapmayı hiç bilmiyorum ama Jailbreak'lı da kullanmayı istiyorum. Nasıl yapabilirim diğer forumlardaki rehberlere bakınca kolay geldi ama telefonu bozma ihtimalim var mı? iOS 15.8.3 sürümü.
Merhaba, ben de daha dün Jailbreak yapmıştım. Yeşil siteden bulduğum bir rehberden yaptım tamamen. Linki aşağıya bırakayım umarım yasak değildir.
Rehber: iOS 12.0-14.8.1 checkn1x ile Jailbreak
NOT: Bu rehber Windows kullanan cihazlar içindir. NOT: Bu rehberde kullanılan araç sanal makinelerde (VMware, VirtualBox vb.) çalışmaz. NOT: iPhone 8/8 Plus/X kullanıyorsanız bütün şifre sayılabilecek şeyleri kaldırın. (Parola, Face/Touch ID, Apple Pay vb.) iPhone 8/8 Plus ve iPhone X için...www.technopat.net
Bozma ihtimalin yok. Sıkıntı olursa buraya yazarsın bakarım. 10 yıllık telefon zaten garantisi falan da yok.
Bilgisayarın Intel mi?Ben de buradan bakmıştım:
Arguments kısmında -1 yazıyordu rehberde ise "Rehber: iOS 15.0-17 palen1x ile Jailbreak Rehberi
NOT: Bu rehber Windows kullanan cihazlar içindir. NOT: Bu rehberde kullanılan araç sadece Intel işlemcili cihazlarda çalışır. NOT: Bu rehberde kullanılan araç sanal makinelerde (VMware, VirtualBox vb.) çalışmaz. NOT: iPhone 8/8 Plus/X kullanıyorsanız bütün şifre sayılabilecek şeyleri kaldırın...www.technopat.net
Start'a basarak palera1N'i çalıştırmadan önce Jailbreak türünün "rootless", argümanların da sadece "-v" ya da hiçbir şey olduğuna dikkat edin" yazıyordu o sebepten dolayı vazgeçtim.
Şahsen bence çok daha kolay.Bilgisayarın Intel mi?
palera1n değil de checkra1n ile yapman daha iyi olur.
Bilgisayarın Intel mi?
Palera1n değil de checkra1n ile yapman daha iyi olur.
Şahsen bence çok daha kolay.