Utku92 73 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.800 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.183 Bugün 00:50 #11 Asla almazdım, zengin olsam da almam. Apple'ın bilgisayarlarını sonuna kadar desteklerim; ancak iPhone kesinlikle almam.
Asla almazdım, zengin olsam da almam. Apple'ın bilgisayarlarını sonuna kadar desteklerim; ancak iPhone kesinlikle almam.
KS KS Morthunel 117 Bilgin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.491 Çözümler 1 Beğeniler 1.146 Bugün 00:51 #12 MR Hubu dedi: Bir telefona o kadar paralar gereksiz 30binde yetiyor 20'de. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM laptop Office işi görüyor, 128 GB RAM olan laptopta Office işi görüyor. Böyle düşün bir de hocam.
MR Hubu dedi: Bir telefona o kadar paralar gereksiz 30binde yetiyor 20'de. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM laptop Office işi görüyor, 128 GB RAM olan laptopta Office işi görüyor. Böyle düşün bir de hocam.
SHERLOCKED 117 Bilgin Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 4.018 Çözümler 5 Beğeniler 2.656 Bugün 01:06 #13 Kaays dedi: 2. El sağlam bir motosiklet alırım o paraya, toplu taşıma kullanmam mesela. Genişletmek için tıkla... Zeki harcama. Morthunel dedi: Hocam, parası olan veriyor. Ben de onun yerine ailem için harcardım. Zevk meselesi. Motosikleti ben olsam almam. Toplu taşıma konusuna lafım yok ama o motosiklet sonuçta benzin yakıyor. Genişletmek için tıkla... Parası olmayan da veriyor. Son düzenleme: 12 dakika önce
Kaays dedi: 2. El sağlam bir motosiklet alırım o paraya, toplu taşıma kullanmam mesela. Genişletmek için tıkla... Zeki harcama. Morthunel dedi: Hocam, parası olan veriyor. Ben de onun yerine ailem için harcardım. Zevk meselesi. Motosikleti ben olsam almam. Toplu taşıma konusuna lafım yok ama o motosiklet sonuçta benzin yakıyor. Genişletmek için tıkla... Parası olmayan da veriyor.