Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
4 GB RAM laptop Office işi görüyor, 128 GB RAM olan laptopta Office işi görüyor.Bir telefona o kadar paralar gereksiz 30binde yetiyor 20'de.
Böyle düşün bir de hocam.
SHERLOCKED 118
Bilgin
Zeki harcama.2. El sağlam bir motosiklet alırım o paraya, toplu taşıma kullanmam mesela.
Parası olmayan da veriyor.Hocam, parası olan veriyor. Ben de onun yerine ailem için harcardım. Zevk meselesi. Motosikleti ben olsam almam. Toplu taşıma konusuna lafım yok ama o motosiklet sonuçta benzin yakıyor.
Son düzenleme:
Topcu 118
Bilgin
Almam.
Alanların da para harcayacak yer bulamadıkları için veya cahilliklerinden aldıklarını düşünürüm.
DUO zaten alınmaz ama 2 TB modeli hiç alınmaz.
Türkiye şartları için söylüyorum bunu sadece.
Geniş ekranlara meraklı olan gider tablet alır, kocaman oled tv'ler alır. Yüksek depolama için SSD alırsın çok daha büyük kapasiteli.
Yani bu kadar FP olmayan bir telefon görmedim ben.
Ayrıca katlanır telefon istiyorsam Samsung alırım. DUO'dan çok daha hafif ve çok daha ince ve tabii ki çok daha ucuz.
Alanların da para harcayacak yer bulamadıkları için veya cahilliklerinden aldıklarını düşünürüm.
DUO zaten alınmaz ama 2 TB modeli hiç alınmaz.
Türkiye şartları için söylüyorum bunu sadece.
Geniş ekranlara meraklı olan gider tablet alır, kocaman oled tv'ler alır. Yüksek depolama için SSD alırsın çok daha büyük kapasiteli.
Yani bu kadar FP olmayan bir telefon görmedim ben.
Ayrıca katlanır telefon istiyorsam Samsung alırım. DUO'dan çok daha hafif ve çok daha ince ve tabii ki çok daha ucuz.
Accord alirim be o paraya.
Sportif Ördek 36
Üstün
S25FE ile memnunum. iPhone artık bir telefon markası olmaktan çıkıp lüks bir tüketim çılgınlığına doğru evrilmeye başladı ne yazık ki. Samsung'un flip modelleri olarak piyasaya sürdüğünü şimdi bu adamlar Duo diye millete satmaya çalışıyorlar.
Şirket sahipleri bol bol alacaktır çünkü vergiden düşülüyor.
kliibapz 4
Yetkin
335 bin lira telefon. 280 bin lirası matrah, 55 bin lira kdv. 55 bin lira ucuza alacağım diye durduk yere 280 bin liraya telefon mu alacağım ben yani?Şirket sahipleri bol bol alacaktır çünkü vergiden düşülüyor.
Hayır almam.
Buna 335K vereceğime 100K'ya iPhone 17 Pro, 130K'ya (5070 Ti veya 9070XT) sistem, 70K'ya PS5 Pro, 40K'ya 2 tane 2K OLED Monitör alırım.
Yeni konular
-
-
-
-
Manisa Turgutlu'da liseye silahlı saldırı: Yaralılar var!
- Torukojin Kaneki
-
-
-