Hestla

Çalışkan
Herkese selam telefonumu aldım YouTube'dan video izlediğimde orijinal şarj kablosu ve adaptörü kullanılmasını tavsiye ediyorlar Apple resmi sitesinden almak mantıklı mı yoksa daha uyguna satılan orijinal adı altında (sahte de olabilir güvenmiyorum) ürünler alınır mı? Ya da tavsiye ettiğiniz bir şarj adaptörü ve kablosu öneriniz var mı? Ayrıca telefonum mor kılıf alacağım sanırım mor olanlarda en güzel şeffaf kılıf duruyormuş güzel sağlam kaliteli kılıf ve ekran koruyucu tavsiyenizi bekliyorum, ayrıca tam emin değilim fakat MagSafe kılıfla uyumlu mıknatıslı kartlık tarzı gibi bir şey var mış onun adı tam ne olarak geçiyor ve onu nereden alabilirim? Çok teşekkür ederim herkese şimdiden.(yazmayı unutmuşum 14 pro kullanıyorum)

Son düzenleme:
Spigen markası çok kaliteli, kesinlikle tavsiye ederim. İphone için harika aksesuarlar üretiyor. Kamera lens koruyucu , şarj aletleri, ekran koruyucular. Ama şarj aletinde kesinlikle orjinal adaptör kullan.

Pardon yazmayı unutmuşum :D 14 Pro.
Bütçen nedir bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa o da kaliteli bir şey istiyorsan tercih edeceğin marka Spigen olmalı. Buradaki linke tıklayarak modellere göz atabilirsin. Unutma, almadan önce diğer pazaryerlerindeki fiyatlarla karşılaştırma yap.

Ben geçen ay S24 FE aldım. Rastgele bir telefoncuya girip kılıf beğendim ve aldım 250 TL ye. Ona göre aklında bulunsun.

Hocam ikinci el aldım telefonun pil sağlığı %90 o yüzden ne kadar düzgün kullanırsam o kadar iyi diye kaliteli kablo ve şarj aleti almak istiyorum maalesef sıfır alamadım satan kişi de kablo vermek istedi de dandiktir diye kabul etmedim hepsini içime sine sine almak için.

Arkadaşlar bir sorum daha olacak şimdi ben yatmadan önce telefonumu genelde şarja takarım sabah işe gideceğim için hazır olsun diye yatarken de dizi film bişeyler açarım telefon şarj olurken onu izlerken uyurum acaba bu telefonun pil sağlığını çok etkiler mi ve hızlı şarj değil de 5w'lık klasik şarj aleti daha iyi olur diyen 2-3 tane youtuber gördüm 20w yerine ne kadar doğrudur?@Burak1, @Ali Rıza Tekin, @Eagles,

3.5 sene 12 Pro Max kullandım. %97 pil ömrü ile sattım. Sadece orjinal şarj adaptörü ve kablosu vardı. O kadar temizdi ki telefonum. Spigen ekran koruyucu ve kılıf kullandım. Kablosuz Şarj'da pil yüzdesini düşürüyor kullanmanı tavsiye etmem.

5W çok gereksiz. Ben bu değerlere 20W ile sahiptim. Onu diyenler fazla abartmış. Ben asla sabaha kadar şarjda tutmazdım. Her ne kadar koruma olursa olsun, dolunca alırdım. @Hestla,

Hocam ikinci el aldım telefonun pil sağlığı %90 o yüzden ne kadar düzgün kullanırsam o kadar iyi diye kaliteli kablo ve şarj aleti almak istiyorum maalesef sıfır alamadım satan kişi de kablo vermek istedi de dandiktir diye kabul etmedim hepsini içime sine sine almak için.

Arkadaşlar bir sorum daha olacak şimdi ben yatmadan önce telefonumu genelde şarja takarım sabah işe gideceğim için hazır olsun diye yatarken de dizi film bişeyler açarım telefon şarj olurken onu izlerken uyurum acaba bu telefonun pil sağlığını çok etkiler mi ve hızlı şarj değil de 5w'lık klasik şarj aleti daha iyi olur diyen 2-3 tane youtuber gördüm 20w yerine ne kadar doğrudur?@Burak1, @Ali Rıza Tekin, @Eagles,

Adaptor cok kaliteli merak etme. Kablo olarak buna bakabilirsin.

Kullanima gelirsek cihazi sarj olurken kullanmak pil icin en tehlikeli sey. Dizi - film izle telefonu sarja tak yat daha iyi tam sarj olunca akim keser cihaz.