Şarj' da kullanmak özellikle yük bindirecek şeyler zararlı zaten. Ama akımı da kesse, bir miktar yine %100 oranın da tutmak için çekiyor adaptörden ara ara. Uzun süreli fişte tutmak iyi değil cihazı. Ben telefonu sattığım da sattıklarım inanamadı. Pilim fabrikasyondu. Sabaha kadar tutman, gereksiz.

Şarj' da kullanmak özellikle yük bindirecek şeyler zararlı zaten. Ama akımı da kesse, bir miktar yine %100 oranın da tutmak için çekiyor adaptörden ara ara. Uzun süreli fişte tutmak iyi değil cihazı. Ben telefonu sattığım da sattıklarım inanamadı. Pilim fabrikasyondu. Sabaha kadar tutman, gereksiz.
Peki telefonu şarja takıp yattıktan sonra örneğin telefon %100e geldi o sırada bu linkini yolladığınız ürünler gelen akımı kesiyor mu ya da o özellikte bir adaptör var mı benim uykum ağırdır :D

Kullanabilirsin sabaha kadar da kalabilir. Ben bırakmazdım 20W ile şarj eder, çıkarırdım. Zaten orjinal ve kaliteli olanlar da enerji kesilir. Ama yine de önlem, önlemdir. Çok dandikler de sıkıntı yaratabilir. Ben link atmadım hocam. :D

Kullanabilirsin sabaha kadar da kalabilir. Ben bırakmazdım 20W ile şarj eder, çıkarırdım. Zaten orjinal ve kaliteli olanlar da enerji kesilir. Ama yine de önlem, önlemdir. Çok dandikler de sıkıntı yaratabilir. Ben link atmadım hocam. :D
Anladım zaten adaptör olarak Spigen kablo olarak Baseus almayı düşünüyorum kaliteli sanırım onlar genelde onların linki atılmış

Şöyle bir kombinasyon daha iyi olabilir. 20W Orjinal Adaptör ve Kablo. Ekran koruyucu ve Kılıf Spigen. Lens koruma yine Spigen. Diyorum ya 3.5 sene sonunda kılıfım bile sapasağlamdı. Pahalı bir telefon, bunlar da ucuza sakın kaçma. Baseus fena bir marka değildir.

Şöyle bir kombinasyon daha iyi olabilir. 20W orijinal adaptör ve kablo. Ekran koruyucu ve kılıf Spigen. Lens koruma yine Spigen. Diyorum ya 3.5 sene sonunda kılıfım bile sapasağlamdı. Pahalı bir telefon, bunlar da ucuza sakın kaçma. Baseus fena bir marka değildir.

Adaptör ve kabloyu Apple'ın resmi sitesinden alayım o zaman çünkü diğer satıcılar hiç güven vermiyor Trendyol vs gibi orijinal diyorlar birebir aynı sahte gelebiliyor diğer kalan aksesuarları Spigen'den alırım.

Adaptör ve kabloyu Apple'ın resmi sitesinden alayım o zaman çünkü diğer satıcılar hiç güven vermiyor Trendyol vs gibi orijinal diyorlar birebir aynı sahte gelebiliyor diğer kalan aksesuarları Spigen'den alırım.

Adaptoru orjinal almana gerek yok Anker - Spigen - Baseus - Ugreen gibi markalar akilli telefon ureticilerinden daha iyi adaptorler uretiyor. Bu zaten adaptorun icine koydugun cip - donanim - standartlar ve firmalardan aldigin onayla alakali. Samsung ve Apple'dan onay almadan Samsung PPS ve Apple MFi lisanslarini koyamazsin. Ben MacBook'umda bile 65W Anker adaptor kullaniyorum birak iPhone'u.

Adaptoru orijinal almana gerek yok Anker - Spigen - Baseus - Ugreen gibi markalar akilli telefon ureticilerinden daha iyi adaptorler uretiyor. Bu zaten adaptorun icine koydugun cip - donanim - standartlar ve firmalardan aldığın onayla alakali. Samsung ve Apple'dan onay almadan Samsung pps ve Apple mfi lisanslarini koyamazsin. Ben MacBook'umda bile 65W Anker adaptor kullanıyorum birak iPhone'u.

Teşekkür ederim hocam bir de şey soracağım benim telefonun pil sağlığı %90 şimdi normal pil seviyesi 20ye düştüğünde takıp %80 olunca çıkartmalı mıyım birkaç videoda öyle daha sağlıklı olduğundan bahsetmişler.