Detaylar
Kim cevapladı?Türkiye'de evet.
Evet keşke zamanında aynı paraya Xiaomi 14 falan alsaydım. Hem Amerikan sermayesine destek 
hem de açıkçası kullanım açısından bi' fark yok, ekosistem muhabbetini de daha fazla Apple ürün satmak için uydurduklarını düşünüyorum. Spesifik durumlar hariç normal kullanıcıya sadece Apple ekosistemindeyim demeye yarıyor.
Ssoulstealler59
Uzman
Evet, bizzat arkadaşım çok daha iyi seçenekler varken ben Android istemiyorum sıkıldım diye iPhone aldı.
Şu ülkede iPhone 13 ile S25 Ultra karşılaştıran insanlar var yeminle yazık ya bir insan bu kadar akılsız olamaz koyun gibiler yemin ederim özellikle -18 yaşındaki kızların çoğu böyle.
YASEDEM
Deneyimli
18000 liraya Xiaomi 14 pro bütün ihtiyaçları karşılar.15-20k arasındaki orta segment telefonlar da aynı işi görüyor.
ToprakElgz
Becerikli
Şahsen asla almam ona verecegim parayla 30 bin lira bandinda herhangi bir Samsung telefon alirim. Onu alabilmem icin aylik 60 bin lira gelirim falan olacak ancak o zaman alabilirim.
Mustafa Karakoç
Uzman
Öncelikle iPhone ile Android telefonlar aynı şey değil, biri iOS işletim sistemiyle çalışıyor, diğeri Android. Yani ‘Android önerdim iPhone aldı’ demek, aslında baştan yanlış bir kıyaslama. Android ekosistemine alışmış biri iPhone’a geçtiğinde ya da tam tersi olduğunda kolay kolay adapte olamaz. iPhone’un kendi ekosistemi, uygulama optimizasyonu, uzun vadeli güncelleme desteği ve stabilitesi var. Bu işin piri iPhone’dur, çünkü kullanan adam zaten Android’den bambaşka bir deneyim yaşıyor.