Eğer batarya bu fiyata en iyilerinden istiyorsan sıfır Realme 11 A16 gibi cihazlar alman lazım. Ama SE 2020'den daha iyi bataryası olsun diyorsan S21 de alabilirsin.
Unutma S21 S21 fenin de güncelliği bitiyor.
Eğer telefonda çok fazla bir şey yapmıyorsan ve donanım önemli değilse düşük segment sıfır Android alabilirsin. Ama donanım iyi ve güncel olmalı diyorsan bütçeni en az 14K olması lazım.

5-6k ya satılıyor. O aralıkta satarsınız.

Hocam Android de güncelliğe önem vermiyorum yani eski yeni fark etmez bütçem maksimum 8/9 k olur gibi geliyor zaten öyle çok iyi performans beklemiyorum.

Sosyal medya ınstagram gibi şeyler kullanmayacağım sadece arada sırada YouTube ve orta derecede oyun oynamak için kullanacağım güncellik önemli değil ekran ve batarya güzel olması yeter

Hocam Android de güncelliğe önem vermiyorum yani eski yeni fark etmez bütçem maksimum 8/9 k olur gibi geliyor zaten öyle çok iyi performans beklemiyorum.

Sosyal medya Instagram gibi şeyler kullanmayacağım sadece arada sırada YouTube ve orta derecede oyun oynamak için kullanacağım güncellik önemli değil ekran ve batarya güzel olması yeter.

Realme 11, bütçe artarsa nothing 1 al. İkinci el ile uğraşma bir de S21 serisinin bataryası iyi değil. İkinci el istersen S20 FE al.