Dostum az daha koy bunu al 2 sene tepe tepe kullan sonra at gitsin ben anneme A16 aldım A07 ile tek farkı Amoled olması ve 3. Kamerasının olmasıydı. Benim S23'ü 1 günlük batarya değişimine garantiye verdim ve 24 saat A16 kullandım cidden sadece S23'e göre en belirgin fark kamerasıydı ben çok bir şeyler çeken birisi olmadığım için umursamadım o 1 gün içinde cidden A07 güzel telefon pil derdin olmaz son sürüm Android kullan gitsin çünkü şu an 200 dolar bile bütçen yok anca böyle telefonlar alabilirsin.
Zaten annemin kullandığı telefon bu. Bende kullandım önceden. Şuan ki kullandığım telefonda Android. Artık iOS kullanmak istiyorum. Teşekkür ederim.

2. el iPhone alınır mı? Sanırım iPhone SE 2020 veya XS alacağım ama almak veya almamak konusunda kararsız kaldım. Bir telefon niyetine de suça karışmak istemiyorum.

Ben 5.el SE 2.nesil aldım sorun yaşamadım ama şu an günümüzde alınır mı? Dersen ikisi de alınmaz onun yerine git Android bir cihaz al idareten kullan SEnin şarjı yeni orijinal batarya ile az kullanımda 7 saat bile götürmüyor 5 saat sonra şarjının bitmeye yaklaştığını fark ediyorsun günlük kullanımda 3 saat anca dayanıyor ben elimde powerbank ile gezerim diyorsan sen bilirsin.

Yani gideri var. Düşük bütçede iş görür ama o da morgda.
Daha cenazesi kaldırılmadıysa sorun yok hocam bence :hehehe::hehehe:

Ben 5.el SE 2.nesil aldım sorun yaşamadım ama şu an günümüzde alınır mı? Dersen ikisi de alınmaz onun yerine git Android bir cihaz al idareten kullan SEnin şarjı yeni orijinal batarya ile az kullanımda 7 saat bile götürmüyor 5 saat sonra şarjının bitmeye yaklaştığını fark ediyorsun günlük kullanımda 3 saat anca dayanıyor ben elimde powerbank ile gezerim diyorsan sen bilirsin.
Android telefonum var zaten işimi görüyor. SE almaktan vazgeçtim bu arada 11 veya XS alacağım muhtemelen, pilden dolayı.