muhammetscq 1

Uzman
Hepinize selam sosyal ailesi.

Kendimi bildim bileli ucuz Android telefonlar kullandım. Bu aralar 2. el cihaz piyasasını yokluyordum. Yine Android bir cihaz seçmeyi düşünüyordum ama bu sefer şansımı IPhone'dan yana kullanayım dedim.

Şu an için gözüme çarpan tek yanı ekranının küçük olması ve nispeten işlemcisinin güçlü olması. Onun dışında Apple ekosistemine bilmediğim için detaylı bir bakış yapamadım.

Sizce 2022 SE nasıl? İyi bir tercih mi?

Ekimden beri kullanıyorum batarya sağlığım 84. Günde en az 7 saat ekran sürem olduğu için iki kere şarja takıyorum mecburen. 120Hz Amoled ekrandan geçtiğim için ilk başta biraz değişik geldi ama sonra alıştım; 60Hz benim için sorun olmadı nedense. iOS 18.7.8 sürümündeyim. Akıcılıkta herhangi bir sorun yok. Alabiliyorsan en az 128GB olan versiyonu tercih etmeni öneririm. Ufak tefek yapısı benim çok hoşuma gidiyor.

Aklında soru işareti varsa memnuniyetle cevaplarım.

Ekim'den beri kullanıyorum batarya sağlığım 84. günde en az 7 saat ekran sürem olduğu için iki kere şarja takıyorum mecburen. 120Hz AMOLED ekrandan geçtiğim için ilk başta biraz değişik geldi ama sonra alıştım; 60Hz benim için sorun olmadı nedense. iOS 18.7.8 sürümündeyim. Akıcılıkta herhangi bir sorun yok. Alabiliyorsan en az 128 GB olan versiyonu tercih etmeni öneririm. Ufak tefek yapısı benim çok hoşuma gidiyor.

Aklında soru işareti varsa memnuniyetle cevaplarım.

Halihazırda kullandığım Android telefonun bataryası zaten bitik sürekli cihazı şarja takmaktan yana pek sıkıntı yaşamayacağım gibi 😅.

Peki cihazın genel akıcılığı nasıl? Birkaç yıl gider mi? Sürekli telefon değiştirebilecek durumda değilim.

Son olarak; küçük ekran bir cihaz kullanmak nasıl hissettiriyor?