SE 3 çıktığında yaklaşık 2 asgari ücret olarak çıkmıştı. Bence çıktığında şu anki asgari ücrete göre düşünürsek 35bin TL civarında olabilir. Asgari 17bin TL bunu hatırlamakta fayda var. İkinci iPhone 11 faciası demiş bazı arkadaşlar ama öyle olmaz yani. Güncel bir iPhone olacak çünkü.

SE 3 çıktığında yaklaşık 2 asgari ücret olarak çıkmıştı. Bence çıktığında şu anki asgari ücrete göre düşünürsek 35bin TL civarında olabilir. Asgari 17bin TL bunu hatırlamakta fayda var. İkinci iPhone 11 faciası demiş bazı arkadaşlar ama öyle olmaz yani. Güncel bir iPhone olacak çünkü.
Muhtemelen ekran süresi ne kadar olur?

Muhtemelen ekran süresi ne kadar olur?
Ekran süresi kavramının bir şey ifade ettiğini düşünmüyorum. Ekran süresini nasıl doldurduğun çok önemli. Ağır oyun oynayarak 1 saat de alırsın hiçbir şey yapmadan 8 saat de alırsın.

Genel olarak söyleyebileceğim şey şu zamana kadar SE serisinin pil performansları çok iyi olmadı. SE 4’te bu durum değişir mi bilemiyorum. Eğer söylentilere göre gerçekten 6.1 inch ekranla gelirse pil performansında düzelme gözlemleyebiliriz ama şu ana kadar olanlar gibi küçük ekranlı olursa pil performansı yine düşük olacaktır.

Ekran süresi kavramının bir şey ifade ettiğini düşünmüyorum. Ekran süresini nasıl doldurduğun çok önemli. Ağır oyun oynayarak 1 saat de alırsın hiçbir şey yapmadan 8 saat de alırsın.

Genel olarak söyleyebileceğim şey şu zamana kadar SE serisinin pil performansları çok iyi olmadı. SE 4'te bu durum değişir mi bilemiyorum. Eğer söylentilere göre gerçekten 6.1 inch ekranla gelirse pil performansında düzelme gözlemleyebiliriz ama şu ana kadar olanlar gibi küçük ekranlı olursa pil performansı yine düşük olacaktır.

Ben 12 saat civarı olur diye düşünüyorum oyun oynamadan. Her türlü SE almak fanlıktan bir şey olmaz herhalde SE 12 saat bile verse yetersiz. Fazla telefon kullananlar için diyorum.