Öncelikle bunu iPhone 7 ve 60 FPS rastgele bir tablet kullanmış, Samsung A15, iPhone 13 deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Bir dönem bayağı iPhone 7 ile 40 FPS PUBG oynadım. Ve kuzenindeki Samsung A15 iPhone 7'ye göre nedense kasıyormuş gibi bir hissiyat verdi. Halbuki ikisi de 40 FPS. (drop konusunu dahil etmiyorum, iPhone 7 ile gerçekten rezalet şekilde drop yediğimi hatırlıyorum.) Şu an SD 888 içeren tablet kullanıyorum, iPhone 13 ile maç atınca tekrar iPhone daha akıcı geldi. Şunu anlamanızı istiyorum, benim yakındığım konu FPS düşüklüğü değil. iPhone'larde Motion blur gibi bir şey olduğunu hissetmem. Sanırım şizofrenik belirtiler gösteriyorum ama yine de sorayım dedim.
A15 çok kötü bir telefon. İşlemcisi de berbat, MediaTek markasının g serisi işlemcileri hepten berbat zaten. Kalileti bir cihaz kullansan pek bir fark yaşamazsın. Ek olarak; Samsung ve 1-2 marka dışında bütün Android telefon üreten firmaların yazılımları berbat.
107.99 dolar çıkış fiyatlı A15 ve 799 dolar çıkış fiyatlı iPhone'u karşılaştırmak yerine aynı fiyat bandındaki bir Android cihazı karşılaştırıp hangisinin gerçekten daha akıcı olduğunu görebilirsiniz.
107.99 dolar çıkış fiyatlı A15 ve 799 dolar çıkış fiyatlı iPhone 13'ü karşılaştırmak yerine aynı fiyat bandındaki bir Android cihazı karşılaştırıp hangisinin gerçekten daha akıcı olduğunu görebilirsiniz.
Siz de günlük kitap okuma sürenizi arttırıp benim A15 ile İphone 13'ü değil, 7'yi karşılaştırdığımı anlayabilirsiniz. İphone 13'ü SD 888 içeren tabletle karşılaştırıyorum. Ayrıca bana bu iki işlemciyi kullanan cihazlar arasında aşırı fiyat farkı var diyecekseniz öncelikle Pubg adlı oyunu öğrenmenizi öneriyorum.
Siz de günlük kitap okuma sürenizi arttırıp benim A15 ile İphone 13'ü değil, 7'yi karşılaştırdığımı anlayabilirsiniz. İphone 13'ü SD 888 içeren tabletle karşılaştırıyorum. Ayrıca bana bu iki işlemciyi kullanan cihazlar arasında aşırı fiyat farkı var diyecekseniz öncelikle Pubg adlı oyunu öğrenmenizi öneriyorum.
iPhone 7 de 769 dolar fiyat etiketine sahip bir cihaz. Ayrıca mesajı gönderdiğim an iPhone 13'ü iPhone olarak düzenledim zaten. Bunları 6 dakikada yazdıysanız kitap okuma sürenizi arttırmanızı ben size tavsiye ederim.
Olabilir ama güncel olmadıktan sonra ne işe yarasın? İki cihazda 40 FPS veriyor. Yani o iPhone 7 çıkarken "özel olarak PUBG için ekran optimizesi yapıldı" diye bir ifade kullanılmadı. Hatta iPhone 7 IPS ekran olduğu için onu dezavantajlı bile sayabiliriz.
107.99 dolar çıkış fiyatlı A15 ve 799 dolar çıkış fiyatlı iPhone'u karşılaştırmak yerine aynı fiyat bandındaki bir Android cihazı karşılaştırıp hangisinin gerçekten daha akıcı olduğunu görebilirsiniz.
Bu arada evet aynı fiyat bandındaki bir cihaz ile de karşılaştırdım. Şu an aktif olarak 750 dolar fiyat etiketine sahip S7 Edge kullanıyorum. Leş gibi performansı var. Sabit 40 FPS bile vermiyor ki de akıcılık testi yapayım.
iPhone 7 de 769 dolar fiyat etiketine sahip bir cihaz. Ayrıca mesajı gönderdiğim an iPhone 13'ü iPhone olarak düzenledim zaten. Bunları 6 dakikada yazdıysanız kitap okuma sürenizi arttırmanızı ben size tavsiye ederim.
Düzenlemeniz bir şey ifade etmiyor, üstte yazdığımı okuyun. Ayrıca kitap okumak ile bir yazı düzenlendiği için görmemenin alakası nedir? Klavye başında daha çok vakit geçirmelisin demeniz lazım. Uzun süredir bilgisayar açmıyordum çünkü. Sırf laf sokmak için demişsiniz.
Bu arada evet aynı fiyat bandındaki bir cihaz ile de karşılaştırdım. Şu an aktif olarak 750 dolar fiyat etiketine sahip S7 Edge kullanıyorum. Leş gibi performansı var. Sabit 40 FPS bile vermiyor ki de akıcılık testi yapayım.