8372

Üstün
Makaleler
8
Evet gençler. Malum telefonun yeni modeli piyasaya çıktı ve fiyatları cidden sıkıntılı bir boyutta. Peki bu telefona vergi vermeseydik ne olacaktı?

1000032266.webp

Ayrıca bu telefonu almanız için kaç gün çalışmanız gerekiyor merak ettiniz mi? Buyrun.

1000032267.webp

Şu ekonomide, ultra zengin olmayan adamın cebinde şundan görürsem kavga çıkartırım vallahi. 🤣

Not: İlk resimde, sağ taraftaki fiyatlar, verilen vergilerin fiyatları.

Son düzenleme:
Kişisel olarak kullanılan ve günümüzde fatura ödemeden sesli, görüntülü konuşmaya kadar temel gereklilikler için kullanılan bir cihazdan bu kadar yüksek vergi alınması ne kadar doğru bilmiyorum. Bunun dışında yine de Apple fiyat politikasına da karşıyım zira aynı vergiyi Samsung'dan da alıyorlar. Üç aşağı beş yukarı amiral gemilerinde benzer seviyede yarışan cihazlar arasındaki bu fiyat farkı gereksiz.

@DarthGorsoy Samsung Türkiye pazarına önem veriyor Apple ise vermiyor. Sırf devlet vergi alıyor diye firmalar fiyatlarını ayarlamak zorunda değil. Apple'i savunduğum için söylemiyorum ama durum bu.

Şaşırmadım. Zira öncesinde de durum tam olarak böyleydi. Yani biz bir iPhone 16 alıyorsak bir tane de devlete alıyoruz. Gerçi 2024'te çıkan bir telefon halen 60 Hz barındırıyorsa niye alayım ki? Bunun yanı sıra Apple'ın fiyat politikalarının ne kadar rezil olduğu da gün yüzüne çıkıyor.

Evet gençler. Malum telefonun yeni modeli piyasaya çıktı ve fiyatları cidden sıkıntılı bir boyutta. Peki bu telefona vergi vermeseydik ne olacaktı?

Eki Görüntüle 82290

Ayrıca bu telefonu almanız için kaç gün çalışmanız gerekiyor merak ettiniz mi? Buyrun.

Eki Görüntüle 82291

Şu ekonomide, ultra zengin olmayan adamın cebinde şundan görürsem kavga çıkartırım vallahi. 🤣

Not: İlk resimde, sağ taraftaki fiyatlar, verilen vergilerin fiyatları.
Fark cidden inanılmaz… Aşırı uygun kalıyor yurtdışı fiyatları.