Yer
Konoha
Kozmetik olarak 9/10 telefon ve 64 GB. Bataryası ölmüş durumda. Değişeni yoktur. Face ID çalışıyor.
iCloud açık. Bunu satarken ne kadara satmalıyım? Ayrıca cihazın iCloud'unu kapatıp o şekilde mi satacağım? İlk defa Apple bir telefon satacağım.
@Elma ısıran

Son düzenleme:
Kozmetik olarak 9/10 telefon ve 64 GB. Bataryası ölmüş durumda. Değişeni yoktur. Face ID çalışıyor.
iCloud açık. Bunu satarken ne kadara satmalıyım? Ayrıca cihazın iCloud'unu kapatıp o şekilde mi satacağım? İlk defa Apple bir telefon satacağım.
@Elma ısıran
iCloudu kapatın, ardından factory reset atın.

Batarya ölü ise 1.5-2k daha ucuza koyun muadillerine oranla. Tabii ne kadar olu o daha onemli. Mesela 5 saat mi 30dk mi goturuyor. 5 saat olu ama gideri vardır ancak 30 direkt oludur.

Son düzenleme:
@Elma ısıran
Dostum satış konularına pek yorum yapamıyorum çünkü maalesef ikinci el piyasasını tanımıyorum. Hayatımda hiç ikinci el cihaz almadım, satmadım da. O yüzden yanıltıcı olmasındansa hiç cevap veremeyeceğim, kusuruma bakma. 🥲