Çözüldü iPhone X'de Outlook neden yüklenmiyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sadece merak ettim iOS 17 üstünü istiyor ve nasıl yüklerim Microsoft Outlook'u telefona?

Sürümü 17 olan bir iOS cihaza iCloud hesabınızı girip yüklerseniz eğer bir sonraki sefer hesabınızı girdiğiniz her cihaza bulutta kalan Microsoft Outlook uygulamasını uygun sürümlerde yükleyebilirsiniz.

Geçen gün 5S telefonuma Spotify indirememiştim. Kendi telefonum iOS 17 sürümünde. Hesabı girdim indirdim. Yani bir diğer deyim ile satın almış oldum. Sonra hesabımı girdiğim her telefonda bulut şeklinde indirmeye hazır halde gözüküyordu.
Sadece merak ettim iOS 17 üstünü istiyor ve nasıl yüklerim Microsoft Outlook'u telefona?

Sürümü 17 olan bir iOS cihaza iCloud hesabınızı girip yüklerseniz eğer bir sonraki sefer hesabınızı girdiğiniz her cihaza bulutta kalan Microsoft Outlook uygulamasını uygun sürümlerde yükleyebilirsiniz.

Geçen gün 5S telefonuma Spotify indirememiştim. Kendi telefonum iOS 17 sürümünde. Hesabı girdim indirdim. Yani bir diğer deyim ile satın almış oldum. Sonra hesabımı girdiğim her telefonda bulut şeklinde indirmeye hazır halde gözüküyordu.

Çözüm

IPA şeklinde yemez mi artık?

Son düzenleyen: Moderatör:

IPA şeklinde yüklenir. 7 günde bir güncelleme ister eğer bunu Sideloadly ile yaparsanız. Jailbrake de isteyebilir. Ayrıca uygulamalar lisanssız olduğu için kapanıyor ve istediğiniz uygulama için uğraşanlar olduğunu düşünmüyorum. En iyisi uygun sürümde bir cihaza hesabınızı girip App Store üzerinden satın aldıktan sonra kendi cihazınızda yüklemeye hazır halinde bulabilirsiniz.

Geri
Yukarı Alt