Kamerası eğer tozdan ötürü böyleyse satarken epey değeri düşecek. Daha iyi performans dediğin, benchmark değerleri ise belki. Stabilite olarak orta segment androidleri pek beğenmiyorum. iPhone her daim uzun süre stabil kalan cihazlar sunuyor. Ekstra olarak verileri, halihazırda kullandığı ekosistem vs. telefon değiştirmesi çok mantıklı değil. S23-24 serisine geçecek olsaydı sorun yoktu lakin orta segment pek mantıklı tercih değil. Tavsiyem kamera dıştan bir kir durumu varsa güzelce temizleyin, olmadı kaliteli bir tamircide kameranın içini temizletin. Sorun olmadan kullanırsınız. XS Max, güncelleme almıyor olsa bile 2-3 sene daha götürebilecek bir cihaz.Güncel Androidler daha iyi performans verir elindekinin yerine, fazla fark vermeden A55 alırsın diye tahmin ediyorum.
Hocam tamire ihtiyacım yok aslında, sadece kamera biraz kötü o da idare eder zaten çok fotoğraf çeken biri değilim daha çok ss görüntüleri var galerimde.Reklam sayılır mı bilmiyorum ancak iPhone tamiri konusunda FPPRO size yardımcı olabilir. Kendileriyle iletişime geçip durumu iletebilirsiniz.