Arlecchino

Başarılı
Cihaz
iPhone XS
23-24 derece oda ısısında testi yaptım. Pil sağlığı ise %72. Geekbench'e göre günümüzdeki bazı giriş ve orta segment cihazlarla yarışıyor, fakat iş pratiğe gelince nesil farkı hissediliyor...

applebench6xs2682079.webp

8 gen 1'li çok cihaz kullandım aralarında en az 2 kat performans farkı var. Fakat işte Geekbench artık neye bakıyorsa...

Çok da umurumda olmuyor böyle testler. Oyun desem her oyunu 120-90 FPS'te açıyor, günlük kullanımda çok iyi stabil ve akıcı. Güncelleme almasa bile uzun yıllar kullanılır.

O pili değiştirin büyük ihtimalle telefon biraz daha kendine gelecektir, sentetik testlere çok güvenmeyin derim şahsen evet performans farkı gerçekten var. Büyük ihtimalle 8 GEN 1 termal performanstan kaybediyordur testte yoksa A12 Bionic'ten daha iyi bir işlemci tartışmasız bu.

O pili değiştirin büyük ihtimalle telefon biraz daha kendine gelecektir, sentetik testlere çok güvenmeyin derim şahsen evet performans farkı gerçekten var. Büyük ihtimalle 8 gen 1 termal performanstan kaybediyordur testte yoksa A12 Bionic'ten daha iyi bir işlemci tartışmasız bu.

İş yerinde 1 saat kullanıyorum eve geldiğimde 40 şarjı kalıyor yani ana cihazım değil. A12 de pek iyi sayılmaz cihazla yemek molasında ugraşınca alev atıyor.

İş yerinde 1 saat kullanıyorum eve geldiğimde 40 şarjı kalıyor yani ana cihazım değil. A12 de pek iyi sayılmaz cihazla yemek molasında ugraşınca alev atıyor.

Pil değişimi biraz daha düzgün çalışmasını sağlar ancak ana cihaz değilse sorun olmuyorsa boş verin o zaman.

Pil değişimi biraz daha düzgün çalışmasını sağlar ancak ana cihaz değilse sorun olmuyorsa boş verin o zaman.

Zaten molalarda Reels kaydırıyorum. Parça değişince bizim milletteki takıntı yüzünden cihazı ölmüş sayıyorlar. O yüzden 1-2 yıl böyle devam.

Zaten molalarda Reels kaydırıyorum. Parça değişince bizim milletteki takıntı yüzünden cihazı ölmüş sayıyorlar. O yüzden 1-2 yıl böyle devam.
Kesinlikle ülkedeki ikinci el piyasası bir acayip, satma düşünceniz varsa değiştirmeyin ancak 1-2 sene daha kullanırım diyorsanız değiştirin derim çektiğiniz telaşa değmez zaten o zamana cihazın değeri pille endekslenmeyecektir.

Kesinlikle ülkedeki ikinci el piyasası bir acayip, satma düşünceniz varsa değiştirmeyin ancak 1-2 sene daha kullanırım diyorsanız değiştirin derim çektiğiniz telaşa değmez zaten o zamana cihazın değeri pille endekslenmeyecektir.

Ana cihazım Xiaomi 13 Ultra, yani haliyle iş yerinde rahat ettirmiyor. XS'i küçük diye 1 hafta önce aldım, ortalama 1-2 sene kullanacağım. WhatsApp, Instagram ve TikTok açsa bana yeterli 3 senede kullanırım 5 sene de. Hatta aldığımda pili değiştireyim dedim ama şarjı yettiği için karışmadım.