Ana cihazım Xiaomi 13 Ultra, yani haliyle iş yerinde rahat ettirmiyor. XS'i küçük diye 1 hafta önce aldım, ortalama 1-2 sene kullanacağım. WhatsApp, Instagram ve TikTok açsa bana yeterli 3 senede kullanırım 5 sene de. Hatta aldığımda pili değiştireyim dedim ama şarjı yettiği için karışmadım.
Ben şahsen 15 Pro kullanıyorum ve ana telefonumu çok değiştirmeme karşın 6 yıl boyunca iPhone 7'yi ikinci cihaz olarak kullandım %63'e düşünceye kadar pilini değiştirmedim (maddi bir sebebi de yoktu vaktim olmadı uğraşmaya hiç yetmez oluncaya kadarda vakit ayırmadım tamamen eringenlik) ömrünün son senesinde değiştirdim en sonunda ısınıp kasmaları işimi etkilemeye başladığı için S23 Ultra'ya geçerek emekli ettim. İkinci cihazda pil çok dert olmuyor sizi etkilemediği sürece ancak kesinlikle 2 güne bir şarja takmak bir lüksmüş onu söyleyebilirim.

Main olarak iPhone XS 512 GB TR cihaz kullanıyorum. 2. el olarak aldım ve hiç açılmamıştı ilk piyasaya girişinden beri, ilk defa 2 gün önce açıldı. Deji batarya takıldı ve şarj entegresi değiştirildi. Şu an iCloud+'a 140GB yedek alırken bu testi yaptım. Sonuçları paylaşacağım bakalım bizim cihaz ne durumda :D
iPhone 6S'den geçmiştim, ufak boyutu ve klaslığı sebebiyle, çok kral telefon. Şu an bu sıcaklarda alev alev yanıyor, CPU yetersiz kalıyor fakat ben böyle seviyorum :LOL:
Edit: Benim cihaz mevta, size hayırlı işler :rofl:

123.webp

Son düzenleme:
Main olarak iPhone XS 512 GB TR cihaz kullanıyorum. 2. el olarak aldım ve hiç açılmamıştı ilk piyasaya girişinden beri, ilk defa 2 gün önce açıldı. Deji batarya takıldı ve şarj entegresi değiştirildi. Şu an iCloud+'a 140GB yedek alırken bu testi yaptım. Sonuçları paylaşacağım bakalım bizim cihaz ne durumda :D
iPhone 6S'den geçmiştim, ufak boyutu ve klaslığı sebebiyle, çok kral telefon. Şu an bu sıcaklarda alev alev yanıyor, CPU yetersiz kalıyor fakat ben böyle seviyorum :LOL:
Edit: Benim cihaz mevta, size hayırlı işler :rofl:

Eki Görüntüle 161407

Yedekten dolayıdır bir durdurup deneyin bence. :D XS hep aklımdaki 2. cihazdı ama gereksiz diye almıyordum. Markalar büyüttükçe büyütüyor cihazları.

Ben şahsen 15 Pro kullanıyorum ve ana telefonumu çok değiştirmeme karşın 6 yıl boyunca iPhone 7'yi ikinci cihaz olarak kullandım %63'e düşünceye kadar pilini değiştirmedim (maddi bir sebebi de yoktu vaktim olmadı uğraşmaya hiç yetmez oluncaya kadar da vakit ayırmadım tamamen eringenlik) ömrünün son senesinde değiştirdim en sonunda ısınıp kasmaları işimi etkilemeye başladığı için S23 Ultra'ya geçerek emekli ettim. İkinci cihazda pil çok dert olmuyor sizi etkilemediği sürece ancak kesinlikle 2 güne bir şarja takmak bir lüksmüş onu söyleyebilirim.

XS ve S10e boyut olarak mükemmel cihazlar. XS ayrı olarak premium hissettiriyor kılıf bile kullanmıyorum.

@Arlecchino, ne kadara aldınız? Eğer 15k ya çıktıysanız S22 vs bakabilirdiniz. Harbiden ufak ve hafif telefon.

6.1 inç büyük kalıyor ve boylamasına uzun s22. ek olarak Samsung sevmiyorum. 8500 civarına aldım sanırım. Düzenleme: 8'e almışım.

Yedekten dolayıdır bir durdurup deneyin bence. :D XS hep aklımdaki 2. cihazdı ama gereksiz diye almıyordum. Markalar büyüttükçe büyütüyor cihazları.

Yedek olayı bitsin yine denerim hocam. Bu arada ben de aldığımdan beri hiç kılıfla kullanmadım, kullanmam da. Arada bir ekran koruyucuyu da çıkarıyorum. Çok premium bir hissiyat. Paslanmaz çelik ve OLED'de cabası -tabii ki 2018'e göre bir teknoloji- :rofl:
Şaka bir yana her serinin s ve Pro modelleri çok güzel fakat ben 6S ve XS'i ayrı bir seviyorum. Ne olursa olsun benim hayatımdaki en klas iki modelim bu ikisi olacak hep.

Yedek olayı bitsin yine denerim hocam. Bu arada ben de aldığımdan beri hiç kılıfla kullanmadım, kullanmam da. Arada bir ekran koruyucuyu da çıkarıyorum. Çok premium bir hissiyat. Paslanmaz çelik ve OLED'de cabası -tabii ki 2018'e göre bir teknoloji- :rofl:
Şaka bir yana her serinin s ve Pro modelleri çok güzel fakat ben 6S ve XS'i ayrı bir seviyorum. Ne olursa olsun benim hayatımdaki en klas iki modelim bu ikisi olacak hep.

Ben kaplama yaptırdım o da formaliteden. Zaten amacım küçük olması boşuna kılıf takmam anlamsız olurdu. X serisi cidden hissiyat olarak çok güzel. Bu deneyimi iPad Pro, MacBook Pro ve X serisinde yaşadım. Belki 11 Pro da sayılabilir.

@Arlecchino, Bireysel olarak aynı boyutta iPhone 11 Pro kullandım, boyut anlamında enfes bir cihazdı piliyle beraber dengeliydi (sonrasında 13 Mini'yi de kullandım ancak pilinden lanet ettim ne kadar boyut olarak 11 Pro'dan daha iyide olsa benim için), S10e'ye heveslenmiştim bir zamanlar almaya cesaret edememiştim Android tarafından dolayı. Güzel bir ROM'la S10 serisi gerçekten mükemmel bir fiyat performans sunuyor günümüzde.
6S Plus'ı kullanmıştım, özellikle Space Grey rengine bayıldığımı söyleyebilirim gri arkaplan ve siyah cam kombinasyonuna her zaman hayran kalmışımdır (birde aynı döneme ait butterfly mekanizmalı TouchBar Pro'lar, herkes nefret ediyor evet temizlemesi tamamen bir işkence ve çok çabuk kirden dolayı doğru çalışmamaya başlıyor ancak şahsen o klavye kadar memnun olduğum başka bir klavye olmadı yazış olarak neredeyse bütün dünyanın aksine). Yine aynı döneme ait 12.9 inç iPad Pro'da o dönem kullandığım ve çok sevdiğim ürünler olmuşlardı, şuanki Apple'ın ürün gamı öncesine kıyasla kullanırken çok zevk vermiyor rengarenk bir skalaya dönmüş durumda bütün cihazlarımın aynı renk ve aynı şekilde görünmesini özlediğimi söyleyebilirim açıkçası. Bahsettiğiniz hissi ben en çok iPad Air 2 ve 15.6 inç Touchbar MacBook Pro'da yaşamıştım Apple ürünleri açısından (Galaxy S6 Edge Plus halen daha bir elektronikten aldığım en hoş his olmakta kişsel olarak).