Asily 36
Üstün
Merhaba, yeni iOS kullanıcısısın ve iOS sana zor geliyor. Ama merak etme, bunu kısa bir şekilde çözeceğiz. Bazen telefona bir bakmışız telefon siz güncelle dememenize rağmen kendi kendine güncellemiş, arayüzü değişmiş, oradaki buton farklı olmuş falan. Peki siz istemediğiniz sürece cihazınız güncellenmeseydi nasıl olurdu? İşte size şu an nasıl otomatik güncelleştirmeyi kapatabileceğinizi göstereceğim. Bu makale bilgili kişiler için değil, iOS'ta acemi olan kişiler için hazırlandı, ondan dolayı ona göre düşüncelerinizi belirtmenizi istiyorum. Bu rehber tüm cihazlarda geçerlidir. Bu makale iOS 26.6'ya göre hazırlanmıştır, adımlar çoğu sürümde aynı ancak bazı butonların yeri değişiklik gösterebilir.
1. Adım
Ana ekrana gelin ve "Ayarlar" uygulamasını bulun ve açın.
2. Adım
Ayarlara girdikten sonra biraz aşağıya kaydırın. "Genel" seçeneğini bulun ve tıklayın.
Genel bölümüne gelin ve "Yazılım Güncelleme" seçeneğine tıklayın.
3. Adım
Buradan "Otomatik Güncellemeler bölümüne gelin ve tüm seçenekleri kapatın.
Artık cihazınız ne sizden habersiz güncelleme indirmesi yapacak ne de gece sizden gizli güncelleme yapacak. Artık kontrol sizde. Siz ayarlara girip keni başınıza güncelleme yapmadığınız sürece o hep öyle kalacak. Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler, umarım rehberim yardımcı olmuştur. İyi günler dilerim.
1. Adım
Ana ekrana gelin ve "Ayarlar" uygulamasını bulun ve açın.
2. Adım
Ayarlara girdikten sonra biraz aşağıya kaydırın. "Genel" seçeneğini bulun ve tıklayın.
Genel bölümüne gelin ve "Yazılım Güncelleme" seçeneğine tıklayın.
3. Adım
Buradan "Otomatik Güncellemeler bölümüne gelin ve tüm seçenekleri kapatın.
Artık cihazınız ne sizden habersiz güncelleme indirmesi yapacak ne de gece sizden gizli güncelleme yapacak. Artık kontrol sizde. Siz ayarlara girip keni başınıza güncelleme yapmadığınız sürece o hep öyle kalacak. Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler, umarım rehberim yardımcı olmuştur. İyi günler dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: